2009\05\24

ÁLLAGMEGŐRZÉS

Sok dolog jött létre. Megbízhatón pusztul, ami létrejött. 

A teremtő nem a termtésben fárad el.  Az állhatatos állagmegőrzést ünnepeljük minden hetedik napon.

 

 

2009\05\24

A KIÉPÍTÉS

 

Idegen vagyok, és nem hoztam magammal semmit. Csak az otthoni infrastruktúra emlékét, és az igényt az itteni működések kiépítésére. Isten csendje vesz körül építkezés közben. Amióta itt vagyok, csend van körülöttem és nem viszonyulok senkihez. A semmi nyugodt, állandó és kibillenthetetlen. 

Az infrastruktúra építés felemészti a tartalmat vagy nem engedi létrejönni. Amíg a keretek létrehozásán dolgozom, érzéki értelemben nem létezem. Csak hosszú távon létezhetek, és a táv az érzéknek katasztrofális időpocsékolás. Ez az elfojtott létezésgyakorlás  életmód is lehet, de nem nekem, aki élni egy ontológiai tornaóránál jobban szeretek.

 

2009\05\24

"Ma többször egymás után repterekről álmodtam, ahol  jegyet veszünk együtt, becsekkolunk, pénzt váltunk. Tőled kértek egy jelszót is, ami az volt, hogy "humbumbuk", és nagyon tetszett a check in-es kiszolgálóhölgynek."

 

2009\05\24

ÖNVALLOMÁS

Minden saját durvának tűnik. Egy fogasra akasztott ruha, egy ebéd, amit én eszem meg, és jól megrágom. Régen ezért azt hittem, finom csak szeretnék lenni, a lelkem mélyén drabális vagyok. Most már tudom, hogy drabális nem lehetek, hiszen alig élek túl valamit. Könnyű vagyok és múlékony, a lelkem legmélyéig.

2009\05\23

 

 

A progresszíó szexuálisan vonzó. Ki ne utazna a termékenységre. A szexuális vonzerő mindig más tárgyakra és divatos testrészekre tevődik át.

2009\05\18

Hirtelen megéreztem, hogy Bálint pilóta.

Bár nem tájékozódik mindig pontosan, az attitűdje egy békés felfedezőé, továbbá mindent megold, és nem hallottam még káromkodni. Ismer pár trágár szót, de rosszul használja őket.

 

süti beállítások módosítása