2024\08\30

Ez a felesleges brutalitású tornaóra... Nem tudom, inkább épít vagy rombol.

2024\08\25

"Az igazság csökkenti az entrópiát, mármint a zajszintet. Igazság, fogalom nélkül zajos halmazzá esik szét a valóság."

2024\08\25

Micsoda luxus! Kényeztessetek! Marzahnból autóval begurulni a Kottbusser Torhoz!

2024\08\23

Mégis van idő

Amikor húsz év mélyéről előkerül valami, amire ketten is emlékeznek - vagy négy év után valaki bocsánatot kér olyanért, amit nem ő követett el, de megtörtént, és akkor; ilyenkor derül ki, hogy van Isten, mert ugyanabban az időben élünk. Távol egymástól, húsz évre, négy évre a látencia időszakába vetve, egyedülálló tapasztalattal. Amikor az egyéni összeér egy másikkal, pár percre valóság születik, és évtizedeket engedélyez. Más is tudja. Ugyanarra emlékszünk. Minden érvényes.

2024\08\17

Élettörténet

Négyévesen ismerkedtem meg a dióval, ötévesen a kaviárral, hatévesen a konzervkagylóval, ugyanekkor a banánnal, kilencévesen a pizzával, tízévesen az egressel, tizenegyévesen az olajbogyóval, tizenkétévesen a licsivel, tizenötévesen a pezsgővel, tizenhat évesen a kakasherével, huszonkét évesen az avokádóval, huszonkilenc évesen a békával, harmincnyolc évesen a főzőbanánnal és a yam gyökérrel. Mi jöhet még?

2024\08\15

Nem volt szükségem Orbán Viktorra, hogy ilyen helyzetbe hozzam magam. Hogy új életet kezdjek minden évben. Erről nem ő tehet, bár a németek és a magyar barátaim egy emberként borulnak le a narratíva előtt. Minden szimbólum és manifesztum. Nehéz a fő narratívától eltérő dolgokat láthatóvá tenni, nem is kell. Pedig egyszerűen csak bonyolultságról van szó, semmi másról.

2024\08\14

Minden férfinak azt kívánom, hogy szülessen újjá nőként. Van, aki nem érdemli meg persze.

2024\08\09

Marad a CBD, a levendulakapszula, meg a függöny a szemem előtt, amíg virág a virág, ámen.

2024\08\05

Már a halál is meghalt. Meghalt Donáth Laci, aki eltemette a szüleimet, pedig ő, és ahogy sorozatosan temetett, volt a folytonosság maga. Persze ez egy trükk volt, mert ez maga a folytonosság. A legfontosabb mondatot neki köszönhetem: "Csak ez van." A temetésen összegyűlő emberek. Csak a szeretet marad, csak az tart meg.

süti beállítások módosítása