2018\12\02

Moziba ment egy rendőr. Ráadásul művész moziba! Lehet, hogy csak pisilnie kellett.

De az is lehet, hogy Kiarostami megszállottja.

2018\12\02

Ennek mondjuk nem tudom, mi az oka: hogy felhív valaki és csecsenül ordibálni kezd velem a telefonban.

2018\12\01

Addig nem nyugszom, amíg a rossz élményeimet* ki nem adják, vagy vászonra nem kerülnek. Legyen már valami értelme az életnek!

*Vannak jó élményeim is, de az esztétikai jóérzés - egységre való törekvés - nem engedi be őket a naplóba, csak 50 év fölötti, érett szerző esetén. (Már csak 14 év!)**

**Ez nem lehet igaz.

2018\11\30

Az összes felmerülő szituációra újabb és újabb dolgok beszerzését tartom a megfelelő válasznak. Megint van egy újabb Dolog az asztalomon, és ha balra nézek, ott is van két pár újabb dolog.

2018\11\29

Ezt ne

Olyan agresszív lettem a számomra fölösleges vagy idegesítő dolgokkal szemben, biztos szerencsétlen flótásban magamat láttam meg, az odacsapódásomat, a kéretlen véleményemet, na, szakállam az nincs szerencsére, meg nagyobb sem vagyok a kelleténél, ezek is idegesítenek, pedig ezek bennem nincsenek. Felmenthetem magam akkor, hogy ez az egész projekció lenne. Akkor biztos az lesz a megfejtés, hogy van valahol egy szakállas, kurva nagy rokon, mert az ember azt szokta ilyen beleéléssel utálni, amit közelről ismer, vagy amihez genetikailag kapcsolódik, hiába nem akar. Egyszer csináltak egy kísérletet, ahol ösztönös reakciókat vártak rasszistáktól, és amilyen rasszok jegyeire a legnagyobb viszolygással reagáltak, azokról derült ki, hogy sokadíziglen, de ők is hordozzák. 

Ebből az elméletből kiindulva én a lelkem mélyén spanyol lehetek vagy dél-amerikai, egy hízékony energiavámpír sprőd hajjal, aki romokon él és az ánizs a kedvenc étele.

2018\11\29

Minden fiúnak ki lehet festve a körme, azonban váratlanul kiderül egyikről-másikról, hogy heteró IS.

bln

2018\11\28

Extatikus felfedezés, ha valakiről kiderül, hogy nem nárcisztikus, de azért még maradnak buktatók.

2018\11\28

Hallo Juli, auf deinen Bildern siehst du so süß und lieb aus, aber ich möchte wetten, dass du im Kindergarten voll die Freche warst, die den kleinen Jungs immer die Sandburgen kaputtgetreten hat. Szép férfifantázia, de pont fordítva.

2018\11\28

Ahogy így a mappáim között matattam, rájöttem, hogy a szüzességet leszámítva, sok mindene marad az embernek, vannak például zenéim, meg az Ötletek 2009-18 mappa.

2018\11\28

Amikor megkérdezik, hogy és te mi leszel, ha nagy leszel, és mondnaom kell, hogy nagy vagyok és ez lettem, csak szerencsére még mindig aránylag hamvas, bár bizonyos fényben már annyira nem, kipihenve 26, hajnali 3-kor 40.

 

2018\11\28

A másik vajon gazdag?

Imserőssel találkozni egy elit helyen, ahova véletlenül, mások beavatkozása révén kerültünk és amit egyikünk sem engedhet meg magának - vajon most mind a ketten azt gondoljuk, hogy a másik gazdag? A másik egyébként sokkal nagyobb eséllyel gazdag tényleg.

süti beállítások módosítása