2015\09\06

Először azt mondta, le vagyok pukkanva, utána megégette a járomcsontomat a hajvasalóval, aztán be akart szervezni MLM-re (ha fejlődni akarok), később azt mondta, hogy vékony szálú a hajam (eddig kiirthatatlanul vastagnak tudtam), majd ezer forinttal többet számlázott.

Nem, egy fordrász nem ölheti meg a bennem élő gyermeket.

2015\09\05

Vége az előző dolognak

Távozóban a pszichológustól, a konyha mellett megállva láttam, hogy hiányzik a nyúl. Olyan kedvesen ugrált vagy gubbasztott minden alkalommal, a ketrece mindig jelezte a területfoglalást, érezni lehetett, hogy valaki lakik itt, hogy valakinek itt megágyaztak, valakinek ételt adnak. Hát persze, gondoltam, hiszen nálam van a nyuszi. Azért hiányzik innen. Á-val is így jártam: nem mehettem többet hozzá a Horánszky utcába, ott élt mellettem, összeköltöztünk, valami véget ért.

A pszichológus az özvegy nyulával

2015\09\05

Küldjék már el az ultrákat színjátszó szakkörbe, vagy sportoljanak többet, vannak társadalmilag elfogadott módszerek a fölös energiák levezetésére. Illetve kicsit aggódom, hogy a kukaborogatás és autógyújtogatás is ezek közé tartozik. Hogy ezt tanítják valamelyik szakközépben, ahol már feladták.

2015\09\05

Újlovagkor #21

Előzékenynek és odaadónak tűnhet egy cipős szekrény önzetlen felállítása, a nyúlnak forgács felajánlása, a parkettacsiszolással való kecsegtetés - valójában arról van szó, hogy nagyon szeret barkácsolni, egy kicsit zavaró is lehettem neki ebben az egész tevékenységben, hogy kullogtam volna haza otthonról már előbb.

újlovagkor

2015\09\04

Újlovagkor #20

D. sokkal szebben tudta mondani és sokkal komolyabban is gondolta, hogy "fogköved van", mint azt, hogy jól áll ez a ruha, vagy hogy tetszik a hajad. Pedig ezekkel is próbálkozott, csak úgy koppantak a szavak a Grinzingi asztalának lakkozott lécein, ahogy kiestek a szájából, az akciós vodka mellé. Hallotta valahol, és eltanulta a nyáron, hogy jókat kell mondani a nőknek, de a lelke mélyén alig várta, hogy szembejöjjön valami testi fogyatékosság, semminek sem örült jobban, mint egy gerincferdülésnek, vagy idegesen merev hasfalnak. 

Volt egy-két jó pillanatunk is.

újlovagkor

2015\09\04

És akkor a nők elkezdenek vadul sportolni. És bizonygatják a férfiaknak, hogy erősek.

2015\09\03

Így őrzöm meg a józanságomat

Az embernek szólnak egy kor után, hogy ne fantáziáljon, kapcsolódjon több receptorral a valósághoz, de ha nem töltöm ki fantáziákkal a napot, rettenetes szorongásaim támadnak, tehát muszáj egész nap a valóságtól távoli gondolat- és képzetvilágban táncikálnom, ettől képes vagyok a valósághű, rendszeres létezésre.

 

 

2015\09\03

A szám az, ami jól meg van rajzolva, minden másért naponta meg kell küzdeni.

süti beállítások módosítása