2011\04\01

ÚJ SPAM #1

 

 

"European and American women are too arrogant for you? Are you looking for a sweet lady that will be caring and understanding?   Then you came to the right place - here you can find a Russian lady that will love you with all her heart."

(Kár, hogy erről az a Russian lady jut eszembe, akitől Barna kapott egy "Thank you for fucking friendship" feliratú karkötőt, amit "Thank you for friendly fucking"-ra is át lehetett volna hímezni. Persze addigra már valóban csak barátok voltak, de tudták, amit tudtak és kis időre gyötrő féltékenységet okoztak nekem ezzel a csalással.)

2011\04\01

 

 

 

Közel állok hozzá, hogy mindent egyetlen mozdulattal felborítsak, és Kolhaas Mihályként zúzzak végig az Ibériai-félszigeten. Tény, hogy nem vagyok jó diplomata, de ezek a spanyolok - mint a hülyegyerekek.

 


2011\03\31

MINDIG MÁSOK FETISIZÁLÓDNAK

 

Akibe szerelmes vagyok, annak a holdudvara is fetisizálódik, és egy-két arra érdemtelen ember is kap ebből a szentségből, és kell vagy nem kell, zsebre teheti a szívdobogásomat. Ezek az emberek mindig mások, fogalmuk sincs magukról, könnyelműen élnek és szégyentelenül válnak szentté, a legalja is. Féltékenység övezi őket és csodálat, hogy megérinthették Annak a köpenye szegélyét. Márkákkal nem lehet levenni a lábamról

2011\03\31

WHO OWNS THE TIME OF THE WORKER?

 

 

 

Give us the equipment you promised! And please don't tell me, you give us "the place and the time" as you wrote before. I don't want to start a philosophical discussion about the fact: this time is given by ourselves.

 


 


2011\03\31

European and American women are too arrogant for you?

 

 

 

Beautiful Russian ladies
European and American women are too arrogant for you? Are you looking for a sweet lady that will be caring and understanding?
Then you came to the right place- here you can find a Russian lady that will love you with all her heart.

Beautiful Russian ladies            European and American women are too arrogant for you? Are you looking for a sweet lady that will be caring and understanding?    Then you came to the right place- here you can find a Russian lady that will love you with all her heart.

 

2011\03\31

ÉLET ÉS SABLON

 

 

 

Levelezésem hátteréül a Buszmegálló nevű sablont választottam, amin - bár elvileg követi az időjárás alakulását - függetlenül a napsütéses órák számától, szinte folyamatosan esik az eső.

 


2011\03\31

 

 

Ilyen lehet a vizsgaidőszak a SOTÉ-n. (Hogyhogy volt időm ezt leírni?)


2011\03\29

 

 

"Valami, amiről nem tudjuk, hogy mi, valószínűleg csinál valamit, de nem tudjuk, hogy mit."

(valami fizikus)

 


2011\03\29

ÁLMOK A NYÍLÓ ÉS ZÁRÓDÓ VILÁGBÓL #3

 

 

Orbán Viktorral utaztam a metrón, egy Story magazin volt nála, mellettem ült, és barátságosan beszélt hozzám. A cinizmust félretette, nem akart tetszeni, esendő volt. Talán a népről volt szó, de nem magyarozott, nem nemzetizett, hanem csak diskurált. A Story magazin a kezében arra vallott, felismerte a magyarság tényleges helyzetét. És külön nagyon kedvesnek éreztem, hogy ezt megosztja velem.

 


2011\03\29

ÁLMOK A NYÍLÓ ÉS ZÁRÓDÓ VILÁGBÓL #1

 

 

Nagymama háza, Nagymama vára, Madách házak lépcsőháza, a kőlépcső most falépcső (hétfő: lépcső - gyerekkori osztályozás. Kedd: zsiráf, szerda: holdvilág, vasárnap: holdvilág megint). Ebben a definíció nélküli univerzumban megyek fel a lépcsőn és egy kesztyűboltba érkezem, ahol ott van Nagymama és egy fél pár türkizzöld, kétujjas, vízálló kesztyű esik le a földre. Egy ilyen kereskedelmi gesztus, mint hogy valami leesik az akasztóról a földre, egy ennyire fogalmak nélküli gondolkozásban - ennyi az álmom. Semmi értelme, csak az, hogy felidézhetem a Nagymamát. Az anyai energiát, május első vasárnapját.

 


süti beállítások módosítása