2010\07\11

 

 

 

Megint elvesztettem a szüzességem. Feszengés, anyázás, szégyen és unalom.

Sose lehet kinőni, örökké hülyék maradunk mindannyian. A sátorból romlott arcbőrrel távozom, nem kellett volna ennyit itt lenni.

Haragszom a gyerekekre, mert más az életük. Féltékeny vagyok a tapasztalt kezdőkre, tizenhét éves kurva akarok lenni. 

Haza menni, százszor leírni: "Nem kezdek többet harminc éven alulival. " Haza menni, százszor leírni: "Helyreáll az önbizalom."  Haza menni, százszor leírni: "Nem vagyok rossz anyagból." Leírni még: "Ez az anyag egyszer még működésbe lép. Ez az anyag egyszer megnyugszik és a termékenység talajává válik". Addig kitartás, feszengés, anyázás, szégyen és unalom.


 

 

2010\07\10

 

 

 

Véletlenül az összes fiúmat leráztam a héten. Egyszerű volt és villámgyors. Pedig imáimba foglaltam ezt a szenzációs fluktuációt, amit az értékes alkalmatlanok tömege táplált. Nem csak a vonulás látványának nárcisztikus öröme érdekel, érdekelnek a szereplők is, van bennük valami valódi.  Ha elég szélesre húzom a mosolyom, marad még talán nyári fiú, fel- és letűnő.

2010\07\10

 

 

 

 

Először az, hogy inkább szeretnék meghalni, aztán az, hogy mégis inkább lennék bálkirálynő. Ez nem művészet, hanem hisztéria. Nincs társadalmi relevanciája, igen magányos katasztrófa.

 


2010\07\07

 


 

 

Végzetes hiba volt Jackie Robinsonnál hagyni a napszemüvegemet.


 

 

2010\07\07

IDENTITÁS PLAZMA

 

 

 

Én járok körbe, én vagyok. Mondják, hogy én kérdeztem. Én lépek, lélegzem, én járok körbe, én tárom szét a karom. Határozott érzés volt valamikor visszapattanni, tudhattam, hogy lélegző egész vagyok, nem más létezőkbe folyt identitásplazma.

Abba a résbe csordogál a személyiségem, amelyiket kinyitják előtte. Kényes felismerések születnek a világot körbefolyva: én vagyok én, de meg is kell győződnöm róla, szilárd pontom viszont csak egy: mástól nem várhatom az elhatárolásom.

 

 

süti beállítások módosítása