A NYÁR UTOLSÓ HÉTVÉGÉJE

 

 

 

 

Az időmet kisgyermekek sokkolásával múlatom. Feljött Erik Budapestre, így a múlt hétvége ismét a tudatmódosítók bűvöletében telt. (A kisgyermekek idejüket a sokkolásommal múlatják: feljött Erik Budapestre, így a múlt hétvége ismét a tudatmódosítók bűvöletében telt.) Miután első este nem voltunk képesek kimozdulni,  csak szombaton kezdtük a vesszőfutást: először egy kis gyengéd hangutómunka ("Észrevettél valami különbséget? Nem? Akkor jó. Az egyikük roma volt."), gombaosztás, búcsúztatás. A házibuliból hamar G&M buli lesz, ahol Erik megismeri a tíz évvel idősebbek csendes és magától értetődő romlottságát, majd irány egy kis hajnali szadomazo after a Divat Királyánál. Franci részegen bukik le a motorról Frenki elől, a félmeztelen Steve üvöltve fogad minket a gangon, vadul kap a kezünk után és mindannyiunk ujját végigszopogatja. Odabent csak csendes ropizgatás folyik, számkivetett bölcsek okoskodnak parókákban, unatkozó tinik nyitogatják a véres hűtőt.  "Ha ránézek erre az arcra, feláll a faszom". Bőszen jegyzetelek, ez az Újlovagkor 12. fejezete. Aztán a nekrofil díszletek között egyszer csak valaki berakja a megunhatatlan Kalkbrennert és a konyhából végre felhangzanak az első korbácsütések. Elkezdődött valami. Frenki hüledezve mutatja hátán a korbács nyomait és teljes eksztázisban borul az ölembe. A parókás filozófus felhangosít valami oda nem illő indusztriális csinnadrattát, mert zavarja, hogy összemelegedtünk Frenkivel. Szemrehányóan nézünk fel.

A Divat Királya Eriket csak szemüveges kisfiúnak szólítja, de  ő öntudatos és rárivall a Mesterre, hogy van nekem normális nevem is, jó? Majd akkor ülök oda, ha Eriknek hívsz. A Divat Királya meghökken és a szexrabszolgává degradált szemüveges szűz most büszkén foglal helyett a Vámpír és a nyáladzó Steve között. Egyébként van pogácsa. Erik aggódik, nem szeretnék-e inkább Frenkivel maradni. Eriknél beüt a trip. Kezd sok lenni az inger. De én még maradnék, hiszen csak most kezdődik.

De legyen meg a gyermek akarata: egy univerzális ölelés és már indulunk is. Csak az utcán kerül elő a koponyát formázó szopómaszk, amit Erik a kabátja zsebében felejtett. Most vihetem vissza.