2009\12\12

AZ ÜRES OSZTÁLY (HALMAZELMÉLETI-ÉRZELMI-EMLÉKEZETI KISKÁTÉ)

 

 

Az üres osztály egzisztencia-axiómája: Létezik az önmaguktól különböző individuumok osztálya, azaz létezik az üres osztály; ami nevéből következően, nem egyed.

Az üreshalmaz-axióma: Az üres osztály individuum, azaz osztályba foglalható.

(...)

Az üres osztályt üres halmaznak is nevezzük. Tehát létezik halmaz, azaz léteznek nemvalódi osztályok. Persze, ez azt is jelenti, hogy léteznek osztályok; egy legalábbis. Ugyanakkor „végre” biztosan létezik egy olyan dolog, ami eleme is lehet további halmazoknak, osztályoknak (hiszen az egyedek osztálya lehet akár üres is).

 

 

2009\12\08

ÓLOM ÉS FELHŐ

 

 

 

Attól függ, hogy mi a tartalom, mi van benne. A napjaim súlya. Most vas és ólom mozog benne. Most nem nézek oda. Néha felhő. Elfoszlik és kitisztul a napom, nem folytonos, attól függ, hogy mi a tartalom.

 

 

 

2009\12\07

ÁLLÁS A MÉDIÁBAN

 

1.

A Duna Tv karbantartó műhelye épület villamossági szerelőt (OKJ szakmai szám: 505-2) keres karbantartó munkakörbe. Feladata az adás hátteréhez kapcsolódó munkák elvégzése, az épület karbantartása.

Elvárásaink: jó beilleszkedés a csapatba, rugalmasság, szakmai gyakorlat.


2.

A Duna Tv karbantartó műhelye épületlakatos szakmunkást (OKJ szakmai szám: 313) keres karbantartó munkakörbe. Feladata az adás hátteréhez kapcsolódó munkák elvégzése, az épület karbantartása.

Elvárásaink: jó beilleszkedés a csapatba, rugalmasság, szakmai gyakorlat. Kérjük, küldje el szakmai önéletrajzát és bizonyítványa másolatát. Bérezés megegyezés szerint.

süti beállítások módosítása