2008\10\05

Attilát mindig messziről kell elhozni. De aztán hagyja magát, sőt. Aztán órák hosszat rossz vicceket mesélünk egymásnak, az enyéim nem rosszak, csak ő nem érti őket. Csak nehogy felsértsem a harsány röhögésemmel. Az övé például sért engem. Különbözőek vagyunk. Mire a viccek találkoznak, egész megizzadunk. Sokat kell  vele menetelni, mire nevetni kezd, de ő is szereti a menetelést, sőt.


2008\10\05

DEBRECEN

 

 

Mire gondolsz most? Hogy székekről kellene fimet csinálni. Székek egymáson, különböző alakzatok, székekkel zsúfolásig töltött szoba. Mire gondolsz most, hogy a térdedre hajolok? Hogy milyen leszel, ha meghalnak a szüleid.

2008\10\05

Sósmogyoró, mézeskalács, gyógynövényből készült likőr, rágcsálás, majszolás, szürcsölés és motozás, végül előkerül az ukrán tea, félkettőtől félháromig. Már alváshoz készülődünk, amikor a szomszédból átszűrődik a házigazdák neszezése: álmukban még feltörtek egy diót.


2008\10\02

 
 
A Grimm mesék kétfejű, feneketlen fantáziája -
 
jó, hogy állat formájában jöttél hozzám.


 
 
Azt hallottam:
amikor elszabadulnak a lények, meg kell  tanulni a nyelvüket.
 
 

2008\10\02

 

Addig feszítettem a húrt, amíg a hasonlóság túlzó méreteket nem öltött.

 

2008\10\02

AZ ÚJ MÓDSZER

 

 

Már jó féléve, hogy nincs fürdőszobatükör, belevesztem a nappalokba, nincsen idő az önészlelésre. A világ észlelése éles, pontos, elmés kanyarokban: részt veszek, de magam alanya nem vagyok, szolgálok.  A csapot megszerelni nincs idő, jó ideje  másban nézem, és Attilában fürösztöm meg az arcomat.

 

 

 

süti beállítások módosítása