2007\02\11

Combközépig ragasztott, ezüst szín kamera-tape, csúcsokban végződő járólapok kölcsönöznek cyber-jelleget nekem, így vagyok űr, és szédülő űr hozzá a fejemben. Amikor előre gyalogolok a vasúti híd alatt, mögöttem is egy űr, gyalog, a sietségért átkoz engem, megálljt kiált, mert nem bír a szkafanderrel. Mire megérkezünk, mindenkiről leszakadtak a jelmezek. A konyhában mellém guggol egy lány. "Én mindig arra gondolok, ha szeretni akarom őket, hogy koporsóban fekszenek - ettől mindenkit úgy megkedvelek."

2007\02\09

 

A szakácsom farsangba hívott, előbb hozzá megyünk, ott űrnek öltözünk. Még soha nem voltam a városnak abban a részében.

 

2007\02\09

Már két napja készült rá. A nejlonba hegesztett félkáposzta negyvennyolc órája kint várakozott a folyosón. A kockatésztát tegnap szállították házhoz, a futár szép borravalót kapott érte.

Már reggel kint állt mezítláb a konyhakövön, hálóinge rojtjait belereszelte a káposztába. A kondérban feltette a vizet, és két lábbal ugrott ki a kádból, ahol a forrpontot sejtette. Félálomban szakította fel a tésztászacskót, a kemény lapok szétszóródtak a kockakövön.

Féltem egyedül hagyni a káposztával, remegő kézzel nyitottam a bejárati ajtót. Tizenkét órája nem láttam. Ő elém szaladt, rám emelte véreres szemeit, és nekem szegezte káposztalében tocsogó fakanalát. Hogy tudom-e, mi van enni. Tudom, mondom. El, kezdi, és elbotlik a nyelve. Elborsoztam. Nem baj. És leemelem fejéről a konyhagőztől tapadó káposztalevelet.

2007\02\07

 

A következő lépés az SS = Specific Suggestions, vagyis a speciális előírások az egyénre szabott gyakorlatok kijelölését jelenti. Ebbe a kategóriába főleg a Masters és Johnson által ajánlott, kölcsönös dédelgetés gyakorlatai tartoznak.

2007\02\07

Szerpentinfiú, nem voltál más, mint boltív a lúdtalpam alá, arcom köré technokolba mártott selyemsál.

2007\02\06

Szia, kiskorú!

 

De jó, hogy felismersz! Szerinted beengednek?

 

Mindenhova.

 

Kezdve a játszótérnél, egészen a gyerekpszichológusig.

2007\02\06

Az élére állított lány mindeddig a sarkamra taposott. Amikor meglátta, hogy szót értek a szexrabszolgáival, szélesen rám mosolygott, kis híja, hogy nem táncolt velem.

2007\02\06

Menjél csak, szívd el, azután elmondom, mit álmodtam veled és D.E.-vel.

Megragadtad a kezem a viharban, hogy nehogy ottragadjak a dunaparti fák alatt, kirángattál a zokogó sártengerből, kicsi kávézóba tuszkoltál, ahol D.E. épp egy nyelvhalba készült beleharapni. Csattogott az ajkai között, ő elégedetlen volt, itt még a nyelvhalat sem tudják becsomagolni. Úgy volt kifestve, mint egy kurva. Nekem egyre jobban tetszik. Barcelona, Barcelona. D.E.-nek kis szerepe van a történetben. A következő pillanatban már a barcelonai kastélyban jártunk, teremről teremre, elhagytalak valahol, hogy rongyokba csavarodjak, cérnákba akadjak. Egyedül maradtam az egyedüli testemmel egy kandallós teremben, fejemre húzott takaró alatt, de kezemet csendre intettem, éreztem a figyelő szemetet fölöttem.

süti beállítások módosítása