2007\03\24

 
D. LÁNYában nem mer a vágy összekapcsolódni azzal, ami a vágy után jön. Félelem ez a valóságtól, a szülei halálától és a felszabadító tudástól. A vágy nem hajt mindig tudásig, ebben a köztes állapotban nagyon jól el lehet tölteni éveket is. Szegény FIÚ.
 

2007\03\24

 
A nehézségek több szinten is megmutatkoznak. Most látom, hogy a dokumentum, amit FÉRFI-nek neveztem el, valójában FÉERF.
 

2007\03\23

 
Amikor más izgalom nem marad, a sorsom még mndig kérdés marad: hogy milyen alakulása lesz, mi az, amit a legvég tartogat. Ez az izgalom sokáig fennmarad, és csak a legvégén tűnik el.

2007\03\23

 

Kikerekedett szemekkel, üvöltve mesélek.

Ilyenek a történeteim!

Kegyetlen, sértő, durva világ ez, Brúnó, a hétfejű sárkány a gyárigazgató, evés és gyilkosság övezi utunkat.

Boldog vagyok, hogy üvöltésem meséken száguldott keresztül. Beszélnek helyettem az archetípusok, földbe gyökeret vert fák.

2007\03\19

 
Táncóra, édességpultok, lopott keksz. Órák hosszat tartó válogatás a mártott kekszek között. Hátul sötétbe vesző szlovák boltoslány, fekete tréningfelső, aranykarkötő és úgy tesz, mintha pakolna. Úgy harmonikus neki Sturovo, ahogy van. Nekem sajnos nagyobbak az igényeim, engem Ritz Hotelhez szoktattak. Ha nincs férfi, jó a keksz is. A tét ismét egy hajnali vendég, aki majd a két lábam közé nyúlva kiemel a szlovák kekszbolt sötétjéből.

2007\03\19

SAJÁT MAGAM TÖRTÉNETE, FÜST MILÁN MODORÁBAN

Sokat gondolok az örmény zsidóra, mit rejtélyeskedjek: akinek cs. v. a k. t. Azért gondolok rá, hogy nehogy északnak menjek, hogy nehogy megint Európa kicsi ékszeresdoboza, hanem inkább akkor ez az ősállati virtus. De már ez is felidézendő, ez is keresendő, újraélesztendő. Mert mondom: eltűnt a felelőtlenségem, szertefoszlott. Igaz, megígértem magamnak és neked, hogy egy fokkal jobb leszek, Uram. És amilyen kényszeres vagyok, gyomorfekélyig betartom minden ígéretem. De ebből lassan az néz ki, hogy a Jézus Krisztus menyasszonya leszek, ami azért nem akartam lenni előtte sem, meg a legnagyobb kétségbeesés közepette sem. Nem a Jézus miatt, hanem mert annyira világi tudok lenni, olyan világi igényekkel. És mert annyira kevéssé ismerem őt, és mert annyira nagyon lázadozik a testem.

2007\03\19

Rosszul ütemezett kímélet van bennem magam iránt, óvatosság és életelemem a félelem. Elhagytam a felelőtlenségem, ami legalább ennyire rossz ütemben ért el. Tanácstalan modern ember (eközben egy Forrest Gump-szerű nő), nincs ebben semmi meglepő.

süti beállítások módosítása