2005\07\24

A pizsamam itt Vogue, balba mehetek vele, az utcan anorexias vagyok, minden tovabbi nelkul elajulhatok. A merleg megis szaztiz kilot mutat, nem merek elindulni, mert tulno az onbizalmam, nem kell felni, az autoban cseppfolyosra alazom magam. Szilankosra tortem otthon az osszes ablakot, milyen szep, mert eles es levegos, nem fojt, hanem karcol, ala tartanam a karom, teritsen, kerem, magamhoz, de itt kremmel fullasztjak a sebesuleseket. Ha hagynak, hogy egjen!  Jobb vagni es vagva lenni, mint hormonkezelt tejbegrizbe fulladni, beteg balnak kozt uszni, emelyito melegvizben. Sose szerettm a tejet, mergezo a levego. Hiszen itt nincs is ablak, az otthonit nyitom ki ehelyett is, ilyen sajatos modon, a tropusokon nincs bocsanat. Ott lett a legszilankosabb minden, ahol a legtobbet jarok - otthon -, de hol is tehettem volna kart mashol, ott a legnagyobb esellyel, ahol  a legtobbet jarok.

2005\07\24

Konnyu annak elni, aki barmilyen terbe belegyalogol, barmilyen asztalra odatenyerel. En mindenhol lebegek es a fogasba kapaszkodom, levegoert kapkodok es meg sem szolalok.
Nehez igy elnem, nem is mukodom, jobbara egy helyben vagyok,  alazatos, rettego kritikus.

2005\07\19

Itt kuldok egy par kepet neked, remelem hogy tetszik a kutyam, a kilatas, es a sajat kepem.

Jó kutya, szép kilátás, nagy ember.

Ma este fogok baseballozni, remelem hogy jol fog sikerulni.

Úgy drukkolok.

De jovo heten megint 8ra kellesz bejonnom, szoval egy kicsit tobbet lehetlesz
aludnom.

Na jóvanakkor. Lehetlesz, ez szép. Kellek, jóvan.

2005\07\18

Naponta többször is kiöntöm a kék-zöld kristályszemetet P. bordó bársonyára, vigyék el a szeméthordók. Élettől lüktető vérszín, túlvilági élesség, cserélt nyaklánc, tiszta szesz, közös színű nevetség meg szentség, ha petiék hátrahőkölnek is tőle, de örülnek is neki. 

2005\07\18

Azért van nála mindig újság, hogy el tudja takarni az arcát vele, hogy az emberek ne lássák, hogy a képzeletbeli barátjával, Avival beszélget. Az újságon egy sorozatgyilkos képe, ha lerakja, ott a sorozatgyilkos feje.

Nincsenek elragadtatva, sorsszerű mindenki, krémszínű és aranyszínű. Mindkét este azt sugallja, hogy a sajtot körüljárva rossz az, aki rosszra gondol (megenni).

2005\07\18

Kinyújtózó nyírfaszobrot, göcsörtösen, biztosan, de könnyen fektettek a folyópartra. Kiállítóteremben jártam körbe magam, narancssárga műanyagkör voltam, középen lyukasan, több voltam, mint illett volna, vagy nyolc egyszerre, szoborcsoportban. De a testtudatlanságot nem érdekli az illem, bármit megtesz velem: hiába tanultuk a háromszöget, a négyzetet, a kört és lyukas mindezeket, a felnőtt térben már nem szolgál minket a logikai készlet.

süti beállítások módosítása