2021\05\22

A köpcös szó magyarázata a dadaista slammer szótárban: Vaskos, zömök, vastag testű, tehát gömbölyű, mint a köböl. Gyöke a gömbölyű tömöttet jelentő köb.

2021\05\22

A közös gondolkozás akadálya, hogy a jövő túl absztrakt. És sajnos a múlt is. A jelen meg nem érzékelhető. Ha se a múltról, se a jelenről, se a jövőről nem lehet beszélni, akkor nem marad más, mint az

 ATOMBUNKER.

2021\05\22

Rendezvény

Tömegétkeztetés vagy tömeges lelkigondozás, tömegek védelme, oltás vagy Joy kupon-napok, nyugdíjas buszos kirándulás, fesztiválra való megérkezés és onnan való távozás - a vágy és az azt kiszolgáló infrastruktúra beismerésének pillanatai. Minden, ami tömeges, megalázó. Ráirányítja a figyelmet arra, hogy az eseményt nekünk tervezték, akiknek az igényeit előbb ismerték mások, mint saját magunk, kiszámíthatók vagyunk és gyámoltalanok, elfogadjuk a gondoskodást és nincs más választásunk, mint a részvétel.

 

2021\05\19

Nem elég, hogy tinnitus-a van, krónikus és gyógyíthatatlan fülcsengése 21 éve, de még a neurológus üzenetrögzítője is olyan fülsiketítően sípol bele a telefonba, hogy azonnal érzi: nem ez lesz a megoldás - ezek nem akarják, hogy neki kisimuljanak az idegei - , hanem a FEHÉR ZAJ.

2021\05\19

Ha az evolúció valóban olyan célelvű, akkor miért nem alkotott gyereksírást kedvelő, vagy egyenesen gyerkesírás után sóvárgó női idegrendszert? Akkor miért harapok a számba minden alkalommal, amikor a DM-ben dezodort veszek és mögöttem rákezd egy elvetemült baba? Miért ingerel fel, hogy az anyjának ez megbocsátható? Persze, hiszen az üvöltő gyerek az ő kiterjesztése. Micsoda önzőség. Én is szeretnék önző lenni.

Bezzeg a babapolcok halványkékek, azt kell hinni, hogy az egész egy olajos, púderes idegnyugtatás, de hallom másoktól is, hogy nem az. Hogy leszek így anya valaha? Termékenységi verseny folyik, nincs idő acélosodni.

süti beállítások módosítása