2018\08\09

A szomszédnak mindig akkor élénkül meg a szexuális élete, amikor az enyém elhal. Nem baj, még mindig jobb, mint idegenben hányni.

2018\08\08

"Nem kerül adásba az A.T. új videója, mert epilepsziás rohamot okozhat." Szóval mostantól mindenki meg akarja nézni és fizetni is fognak érte.

2018\08\07

Illetve van egy két szintes(!) galéria a szobában (az egyik szintet, gondolom, éjjeliszekrénynek szánták), de mivel nem szoktam meg, hogy még görnyedve sem lehet felállni, ahányszor felmerészkedem, bevágom a fejem. A biztonság kedvéért, hogy így, vagy úgy, de minden körülmények között megvalósulhasson egy baleset, még egy talapzat és hátsó rögzítés nélküli tükröt is elhelyeztek ott, élére állítva, keresztben a második szinten. Nem azért, szeretek kísérletezni, de már két napja nem voltam fent.

2018\08\07

Idejön az ember, hogy lehűljön, erre 38 fokos hőségriadó van, és mivel ez nem szokványos, olyan, mint mediterrán környezetben a fűtés: egész télen lehet fázni, mert egyébként "úgyis mindig meleg van".

Tehát nincs hűtés. Csak a folyópart marad, este 9 után és reggel 10 előtt, és az áldott nyitott ablaknál alvás, meg szerencsére az egész várost mindig keresztülfújó, tisztító erejű szél (ami, ha rossz irányba megyek, mint rendesen, az arcomba fújja a szemetet).

2018\08\07

Szeretem azt az orvosi utasítást, hogy "ahányszor eszembe jut". Az nekem való, mert sokszor jut eszembe.

2018\08\07

Hogy tudtam egy üvöltő papnál abbahagyni a filmet? Most némán dühöng a VLC-n a háttérben, amíg nekem a Fear of the Walking Dead-del kell foglalkoznom. Egyik rosszabb, mint a másik.

2018\08\06

Láttam egy nagyon sovány nyuszit átszaladni a Tiergartenen. Először elkapott a lelkesedés, hogy itt vannak állatok szabadon, de nagyon le volt fogyva és a bundája is meg volt tépázva, rögtön én jutottam eszembe róla.

(Ez egy napló, itt ezt lehet.)

2018\08\06

A hangok és illatok alapján mennyivel jobb ételeket készítenek és mennyivel gyorsabban, mint én!!!

De jó lenne ügyesnek lenni, nem csak aranyosnak!

2018\08\06

Ez egy idióta madár, egy gyengeelméjű anya, egy jobb sorsra érdemes vándorszínész, vagy egy fogyatékos konyhai munkás? Nem tudom, ki utánoz már órák óta egy varjút a hátsó udvarban, de nem sokkal jobb, mint otthon a flexelés.

Azóta egy kutya ugat hosszasan, valaki pedig szerintem fokhagymával dobálózik.

süti beállítások módosítása