2015\12\13

Csinálj úgy, mint aki elfogadhatónak tartja a szabálytalanul szerkesztett sormintát.

Ha sietek, elfogadom. Így lett kitalálva, jó. Aztán időm lesz, gondolkozom, megharagszom, sorba rakom, majd amikor látom, hogy ezt csak a nők értik meg, feladom.  

2015\12\13

Egy régi vicc

Volt ez a vicc a kilencvenes évek elején, hogy bekopog a pirítós meg a cigaretta a rákhoz. A rák álmosan ajtót nyit, és megkérdezi, mit keresnek ott. Mire azt mondják: "Mi vagyunk a rákkeltők." Ezt akkor el kellett magyarázni nekem, mit jelent.

Egyrészt azóta a rákkal kapcsolatos humor is sokkal jobb lett, másrészt egy-két antioxidánst leszámítva nem tudom, mégis mi más kopogtathatna be ebben a rákkeltő életben, ahol még a jóakaró szomszéd is karcinogén.

 

2015\12\10

Jól van, látom, hogy itt vagy

Bármi áron hallatni akarja a hangját, vagy köhögés, vagy énekelgetés, vagy kommentálás, vagy folyóbeszéd, vagy krákogás, vagy kérdezősködés formájában, hogy mi van a másik szobában, ami ide már nem látszik, mi lehet ott, mi lehet kiírva, sajnos nem látja és megnézni nincs kedve, ott is az van-e vajon, majd egy jól tájékozódó vaknak harsány segítéssel, és ha más hangra nem marad ok, a tolla csattogtatásával, az életben nem gondoltam, hogy lehet hangosan keresztrejtvényt fejteni, de ebben a brutális önkéntesben, ebben a két anyányi hegyomlásban egy díva agressziója fortyog.

2015\12\10

Percekig félregombolom a kabátomat, ez is amiatt van, hogy egy hete megittam egy vodkát egyedül. 

2015\12\10

Amióta múlt csütörtökön megittam egy vodkát dühösen, egymagamban, csak dühítő és magányos dolgok történnek velem.

Bár volt közöttük egy érdekes is.

2015\12\10

Úgy tinderezem, ahogy más imádkozik.

(Rendszeresen, alázattal, esdekelve.)

süti beállítások módosítása