2015\12\06

Nem szeretnék több dohányossal összebarátkozni, különösen ötven fölött. (Én lehetek majd ötven fölött, amikor összebarátkozom egy huszonnyolc éves dohányossal - erre vonatkozóan nincsenek megkötéseim.)

2015\12\04

Boldogság

Amikor a nők odadörgölőzhetnek egy férfihoz, és csókot adhatnak neki, boldogságukban felemelik a hátsó lábukat. Születtek már tanulmányok erről a reflexről? Most szőrkarimás, fésülni való mamutcsizmában volt a boldog nő.

2015\12\04

Ahogy mentem volna ki a kapun, egy 2x2 méter nagyságú lény került elém, billent előttem kettőt, újrarendezte a fodrait, aztán ásólábaival megkaparintotta a rézkilincset, és együttműködően kiengedte a betegszállítót a ház előtt parkoló autójához. Vajon milyen lehet az ápolt rokon, ha a bálna kísérte le a betegszállítókat a földszintre, engedte ki őket, és cserélt velük információt a beteg ellátásáról, amit majd ő intéz? És hogy jutott volna ki, ha ez történetesen nem egy királyi bérpalota?

2015\12\04

Nem minden cipő kopogása az anyámé.

Bár a férfi, akivel a lifthez érkezett a nő, épp olyan alkoholszagú volt, mint az apám. Nem, az állítás nem az, hogy az apám alkoholszagú volt, hanem az, hogy ennek a férfinak pont olyan szaga volt, mint neki. Pedig ez, gondolom, nem egy komponensű, benne lehet a sietség, a fáradtság és a műveltség is.

2015\12\02

33

- 33.

- ...

- Sok?

- Nem... nekem is van két 33 éves kollégám - mondta, mint aki már betekintést nyert az őslények világába, vagy hallott már arról a gondosan titkolt problémáról, ami időközben elkezdett népbetegséggé válni, mint a puffadás.

 

 

süti beállítások módosítása