2015\08\30

Képviseljetek türelmesen, én már nem tudom, hol vagyok

A velünk egy véleményen lévő mitugrászok! Ők fognak minket megmenteni! Nem a higgadt intelligencia, a szépen fogalmazó barátaink. A hangos, elnéző és kitartó emberek. Nagy szükség van rá, hogy ne unják meg a beszédet, hogy mondják legalább addig, vagy még tovább, mint a másikok, a mi szövegünket, helyettünk is.

2015\08\27

Mindig minden új

Minden tavasz és ősz új, mindig meglepődöm, amikor beköszönt. A tavasz érkezik, az ősz meg eljön. Minden évre más ruha a jellemző. Minden évszak kipróbálatlan, de kötelező. Hogy annyi tavaszt élt meg - a korát a héten úgy mondta egy nő.

2015\08\27

Egyrészt A++-os hűtőszekrényt vásárolok, másrészt egész éjszakára égve felejtem a villanyt a fürdőszobában.

2015\08\24

"Hahó, geci!" - mondta kedélyesen és jól artikuláltan a nyugdíjas turista nő, ahogy felszállt a kettes villamosra. Ez milyen nyelven volt?

 

2015\08\24

Zsolt, kérem, fújjon a légzésvizsgáló készülékbe. Most nézzen fel diszkréten és simítsa hátra a haját zselével. Köszönöm.

2015\08\24

Reggeli ima

Új időszámítások, új kis szégyenek, újra kezdődő életek - mondjuk minden héten. Egyszer már azt hittem, elkezdődött az igazi élet, de mindig ott egy újabb pörsenés, egy újabb baleset, és kezdhetem elölről az egészet. Ez most tényleg olyan lesz. Csak én nem vagyok még olyan, én még kicsit ilyen vagyok, de talán így is jó lesz. Ez most megint olyan, mint én, saját, virágzó sikertelenségem, hazaértem. Jöhet az újabb újrakezdés, mindörökkön örökké, újabb ámen.

 

süti beállítások módosítása