2015\04\23

Mikroszkóp és Központ

Akiket nem gyötör a horror vacui, akik tudják, hol van az élet Központja, akiket irányít a szent egyértelműség. Boldog, akinek van mikroszkópja!

"Én a Központ vezetője vagyok, amely hét évvel ezelőtt alakult, és én azóta vezetem a Központot. A Központ fontos, mert csinál dolgokat, végez feladatokat. Pl. foglalkozik fontos dolgokkal, amelyek tényleg fontosak lehetnek. Emellett a Központ más dolgokkal is foglalkozik, amelyek a fontos dolgoknál ugyan kevésbé életbevágók, de ezek is lényegesek, akár azt is mondhatom, "fontosak", főleg a határon túliak Központ-versenyen való részvétele szempontjából. Ezen kívül mi szervezzük a Központ programjait, és mi is veszünk részt rajtuk, azután pedig mi beszélünk róluk. Szeretném még hozzáfűzni, hogy a Központ megalakulása sorsfordító esemény volt a szakma, a magyar társadalom és a globális felmelegedés történetében - a Központ szabályzatának megalkotása pedig megváltoztatta az életemet."

"Isten hozta Önöket a mikroszkóp-szobában. A cipőt megkérjük, vegyék le, vagy húzzák rá ezt a nejlonzacskót. Fáradjanak beljebb. Most megkérem Önöket, hogy boruljanak le a mikroszkópunk előtt. Hét éve ápolom ezt a mikroszkópot, minden reggel megmosdatom, megetetem, féltve tanítgatom, érte haragszom, nem ellene, és gyengéd szeretettel követem a fejlődését. Nem magamnak neveltem, nem maradhat örökké az enyém, tudom. De erre nem gondolok, azért vagyunk itt, hogy ünnepeljünk. Lépjenek be a szobába és közelítsék meg a Mikroszkópot, de tartsák az 50 centiméter távolságot, mert a lencse érzékeny az ember által kilélegzett szén-dioxidra és a negatív gondolatokra. Imádkozni lehet, fényképezni tilos."

süti beállítások módosítása