2012\05\11

 

Miért olyan meglepő, hogy szívesebben készítek műanyagipari, mint hazámhazám-etűdöt? Távol tartom magam az efféle politikai stabilitásoktól.

 

 

2012\05\10

 

Ha csak azt a kis színest nem említem meg, hogy a ház gondnoka, akivel a liftnél ma összefutottam, megkérdezte, hogy na, és milyen az élet itt a belvárosban? Mondtam neki, hogy hát nehezebb meg zajosabb, mint ott a tyúkok között volt, de majd lassan megszokom.

 

2012\05\10

TÁJÉKOZTATÁST KÉRTEM, ÉS BÜNTETÉST EMLEGETETT

 

Tegnap leadtam a bevallásomat. Viszont továbbra sem sikerült érthető tájékoztatást kapnom. A nő, akire másfél órát vártam, egy igazi erikanéni volt, összeszorított szájjal hallgatott és fejcsóválva válaszolt, aztán odaadott egy füzetkét - ugyanazt, amit már két és fél éve nem értek. Szerintem nincs remény.


2012\05\10

 

Ha corporate-szellemben a csütörtök kispéntek, akkor a vasárnap meg kishétfő, mert már este rád szólna telefonon, hogy mit kellene másnapra virradóra álmodni.

 

2012\05\08

KOSSUTH LAJOS AZT ÜZENTE

 

Úgy érzem magam, mint egy bűnöző. Egyrészt biztos adócsalok, anélkül, hogy észrevettem volna, másrészt vannak meleg barátaim, sőt, lehet, hogy én is buzi vagyok, harmadrészt holnap egy nyitott tetejű izé fog várni, hogy megkapjam a múlt félhavi fizetésem. De nem panaszkodom, mert legalább nem Kőbányán.

 

2012\05\08

 

Mikor volt optimális egészségi állapotban az emberiség? Van erről valami felmérés? Szerintem mindig elég rosszul voltunk. A túlérzékenység és a keménykedések korában is.

 

süti beállítások módosítása