2012\03\16

 

Legközelebb, ha közzé teszem, hogy munkát keresek, szemlesütve mellé írom, hogy elnézést, pénzre is gondoltam. Mert munka az van bőven.

 

 

 

 

2012\03\13

 

"Az első bemutatkozó csoportos kiállításon magyar és nemzetközi művészek műveiből rendezzük be az általunk kedvelt és különben gyakran valóban lószállítóként használt teret. A műveknek a lószállító mind formai, mind gondolati síkon olyan keretet ad, mely újabb lehetőségeket, tapasztalatot, játékot ajánl fel az alkotók, valamint a kiállítás látogatói számára."


2012\03\12

Bejön egy nő az Otp-be (egyébként nem hiszem el neki, hogy tényleg svéd koronában kapja a nyugdíját - akkor nem lenne vörösre festve a haja, hamvas ősz lenne, ő pedig piros, márkás sportdzsekit viselne, és érdeklődve nézne körbe). Szóval kappanhangon üvöltve csak annyit mond a nagyothalló nő (aki állítólag svéd koronában kapja a nyugdíját): "Valami előnyösebb számlát szeretnék." Az ügyfélszolgálatos valamit csendben motyog, szolgál. Gondolom, megpróbálja jó belátásra téríteni a nőt, aki állítólag svéd koronában kapja a nyugdíját.

 

 

Sokkal inkább tűnt úgy, mint aki magyar forintban kapja a nyugdíját. És szeretne valami előnyösebbet.

süti beállítások módosítása