2011\02\19

 

 

 

Milyen érdeke fűződik valakinek ahhoz, hogy lassan, szaggatottan és bizonytalanul tartsa a kapcsolatot? Mi ez a távolság-fétis?

 

 

2011\02\19

KICSINÁLTUK A TRÉNERT

 

Vuk visszasírta az időket, amikor még mókusoknak osztott mogyorót. Rendes, rugalmas,  lázadó szándéktól vagy kihaénnem játszmáktól mentes társasággal hozta össze a sorsa.

 

2011\02\19

HA NEM IS DÉMONI, DE #2

 

 

 

És itt azt is elmesélhetem, hogy a tragédia előtt pár héttel M. D.-vel reklámot csináltunk a West Balkánnak. Én csak szövegíróként vettem részt benne, hálistennek az - egyébként nem kifejezetten eredeti, de nem is ellenszenves - ötlet súlya nem az én vállamat nyomja. A film egy híradóbejátszás paródiája volt, ami egy botrányba fulladt estéről, a mindent ellepő tömegről és a tömegpszichózisról szólt, a hirdetett koncertek fellépői által alakított álszakértők és álhelyszínelők bevonásával.  A WB előtt álltak / irodában ültek, és felmondták azokat a helyszínelő- és tévépszichológus nyelven  írt szövegeket, amelyeket pár héttel később  helyszínelők és tévépszichológusok szájából hallhattunk. M. D. 16-án levette a szpotot.

 

 

 

2011\02\19

HA NEM IS DÉMONI, DE #1

 

 

 

Csütörtök este összetalálkoztam Bálinttal. Kiderült, hogy körülbelül 3 hete meghalt a nagymamája. Ez ennek a bejegyzésnek a fényében, ami február 1-jén, vagyis 3 hete keletkezett, ha nem is démoni, de

 


 

 

 

2011\02\19

EGY MÁSIK JELMEZ

 

 

 

Csütörtökön pedig húszas évek jelmezbál volt. Senki nem vette észre, hogy beöltöztem, ami azt is jelentheti, hogy

1) divatban van a húszas évek, és mindenki így néz ki

2) nincs divatban a húszas évek, csak én nézek ki úgy mindig, mint aki a húszas években él

3) nem jelent semmit.

 


 

 

2011\02\19

FARSANG

 

 

 

Holnap jelmezbálba megyek. Eddig mindig olyasminek öltöztem, ami egyébként soha nem lehetnék: menyasszony, konnektor, Britney Spears, gepárd. Holnap neonáci leszek, és viszek magammal egy cigányt (Panni), meg egy zsidót (Eszter), buzik helyben. Lehet, hogy Eszter nem jön.

 


 

2011\02\19

HATÁRIDŐ

 

 

Fittyet hány az énállapotokra, a szezonális depresszióra, a heti menüre, nemi vágyakra, függőségekre, a hónap színére, az adott napon születettekre, az adott napon névnapjukat / házassági évfordulójukat / haláluk napját ünneplőkre.

2011\02\19

LISTA

 

 

 

"édesség, majolika, zokni (Tünde)"

 

(kifüggesztett lista a tévé folyosóján: ki mit visz eladni a vásárba)

 

2011\02\17

ÁKOS MÉG

 

 

 

Megelevenedett előttem a Nyomtávváltásban látott, bolgárul beszélő (?), patás lény, akit Miklós Marci alakított. Na - ugyanez, szőkében: diabolikus, egyszersmind ortopéd jelenség.

 

 

süti beállítások módosítása