2011\08\12

 

If you could be someone/something else, who/what would it be?

- man

- child in Switzerland

- priest in a village

- belle of the ball

- racoon

A kis ministránsfiút és a transznemű üzemi konyhást csak áttételesen mertem beleírni. De valamiért már most úgy érzem, hogy nem fognak beengedni erre a nyugat-európai gyermek filmfesztiválra.


2011\08\12

 

2004 fényes volt.

Majd amikor ez is kívülről olvasható sorssá / történetté válik

2011\08\10

 

Azt ugyan tudom, hogy milyen nap van (szerda), figyelek, de hogy milyen hónap, annak mindig utána kell gondolnom. Nemsokára itt a 2012-es nyár, tervezzük a nyaralást.

2011\08\09

 

És akik nem vállaltak még gyereket, azoknál kezdődik a kutyák, lovak és görények abajgatása.


2011\08\09

 

Korlátlan erkélyen billegek egy kereveten, érzem, hogy jobb lenne nem bolygatni. Aztán a kerevet kicsúszik alólam, megborul és lezuhan és onnantól négykézláb kúszom a többiek előtt, egész este takargatnom kell, hogy ekkora kárt tettem. Kinek mondjam el? Hogy tudom kimenteni magam? Ekkora szégyent utoljára akkor éreztem, amikor kihajítottam egy cső kukoricát a harmadikról, és anyukám szólt, hogy nem szabad, mert megüthet valakit. Ezek után egy kerevet - ez nem tanúskodik nagy önfegyelemről.

Aztán törökfürdőben voltunk, végül a Savigny Platz-on, ahol kifecsegtem Nádas Péter titkait.

2011\08\08

JÓ EMLÉKEK

 

Negyedikben egyszer időben kaptunk ebédet, olyan 1 óra körül, ráadásul rántott hús volt krumplipürével és uborkával. Nagyon jól szórakoztunk az asztalszomszédommal - ilyen emelkedett hangulatban csak ünnepnapokon van az ember. Még tudok pár hasonlót, úgyhogy elhatároztam: össze fogom gyűjteni a csúcsélményeimet.


2011\08\08

 

Nem szabad olyanokkal barátkozni, akiket bántott az anyukájuk. Egy ilyen hétvége után mi lehet fontosabb, mint hogy jól viselkedjünk?

Most sem vagyok biztonságban, sose voltam.


2011\08\08

 

Misinek ma van a hatvanötödik születésnapja, és már alig várja a hatvanhatodikat.


2011\08\08

 

 

Tegnapelőtt meg azt álmodtam, hogy a melleim óriásira nőttek, és rengeteg élőlényt a keblemre tudtam volna ölelni. Magyar test, magyar lélek, javított kiadás.

 


2011\08\08

 

 

Cindy Crawford mint a Beszélő szamizdat kiadásának felelőse, kapott egy címlapot is. Nagy, magyar, mítikus intellektus.

 


süti beállítások módosítása