2011\07\09

 

Igazuk volt a nagyszüleimnek, akik annak idején külön hálószobában aludtak. Nem volt ez a csúnya intimitás.


2011\07\07

 

 

Boldog emberek áramlanak a Lipóti Pékség irányából, papírzacskót szorongatva, telve várakozással - még nem tudják, hogy pár perc múlva vattával és forgáccsal lesz tele a szájuk.

 

 

2011\07\05

AZ ÉV LEGABSZURDABB CIKKE

Az érettségizők fele megbukott Romániában

"A vasárnap közzétett, fellebbezés előtti végeredmény szerint a megmérettetésre jelentkező diákok alig 44 százaléka érte el a sikeres vizsgához szükséges 6-os átlagot.

Az oktatási miniszter hétfőn gratulált a megyei tanfelügyelőségeknek, melyek "becsületesen, európaiasan szervezték meg" az idei vizsgát. "Románia társadalma útelágazáshoz érkezett, és az idei érettségi vizsga is bizonyítja, döntenünk kell: felemelt fővel akarunk előrehaladni, vagy továbbra is csalafintaságokhoz folyamodunk" – fogalmazott a miniszter.Király András oktatási államtitkár szerint nem csak a biztonsági kamerák miatt lettek az idei érettségi eredmények olyanok amilyenek, bár biztosan közrejátszott a tény, hogy az eddigieknél sokkal szigorúbban ellenőrizték a diákokat a vizsgákon. Dávid László, a Sapientia rektora szerint "tükröt tartottak a középiskolások elé, és kiderült, ki hogy néz ki".

süti beállítások módosítása