2011\06\29

TEKNIKA

 

Van ez az új telefon, amit a nyolcvanas években tárcsázásra beállt motoros reflexeimmel nehezemre esik szakszerűen használni. Pedig olyan fejlett szolgáltatások vannak benne, mint a "Majd mi megmondjuk Önnek, kinek és mit írjon". Legutóbb egy bensőséges üzenet majdnem egy brand egész rajongótáborának ment el, máskor egyetlen tétova érintésemre befejezetlen sms-t tépett ki a kezemből és küldött el idő előtt a címzettnek. És akkor az önkényes szófejlesztés és barátalázás szolgáltatásról még nem is beszéltünk. Így lesz Néder Panniból Meder Panni, Hartung Dávidból Jártunk, Dávid? Erikből Érik és Úgylegyen-ből ügyelet. Sandra Lipsitz pedig  tömpe ujjaim alatt el Lady Gagásodva Sandra Lipstick-ként tör utat magának a kommunikációelmélet útvesztőiben.


2011\06\29

BÁLINT FELÜGYEL

 

 

Bálint véleménye 1 éve és 4 hónapja velem van; nagy rutinnal mozog az idegpályákon.

Odakint  sivatagos, elkénesedett, sárga vidék. Egy alsóbb szinten házibuli. Bent öltözködöm, próbálok felkészülni a szilveszterre - új élet jön, de még mindig Bálint felügyel benne.

A külsőmet fiatal gyerekek bírálják, a viselkedésemet sem a remélt tisztelet, hanem bőr alá hatoló vélemény kíséri. Nem szűnik a felügyelet. 1 éve és 4 hónapja hordozom magamban a kis szakértőt, aki szemüveget vesz minden mozdulatra, és most hosszú távcsöve végével az új szerelem új pillanataiba is belebök.

 


 

2011\06\27

ÁKOS, HULLÁMZÓ KAMERÁVAL

 

 

Hogyan kell ilyen szaladó képeket csinálni?

Statívot ad a kezembe, a rá erősített, kis méretű kamerával együtt. Utána megfogja a kezemet és hullámmozgásokat írat le vele, a statív táncol a levegőben, a végén a kis méretű kamera rögzíti a mozgást. Nem tudjuk pontosan, a plafon melyik részét fogjuk látni, milyen szögben és hogy mindez jelent-e valamit, de dinamikus felvételt készítettünk, annyi szent.

 


süti beállítások módosítása