2010\02\14

BESZÉLGETÉS AZ ÉPÍTÉSSZEL

 

 

Épület... Igen. A múltkor például bementem egybe, és úgy éreztem, hogy lehetne jobb is (most nem tudom, jól mondom-e, nem ismerem a szakkifejezéseket). Gondolom, ez az építészet feladata, hogy jók legyenek az épületek mármint. Megfelelőek az embereknek. Vagy akiknek készülnek. Nehéz, felelősségteljes feladat a tiétek. Szép munka.

Mindenesetre én tisztelem.

2010\02\13

NÉGY MONDATBAN MONDOM EL

 

De ne így, négy mondatban, mondd el egyben. Legyél tömör, köpj a világba, ne áradj. Ne rabold az időmet.

Négy mondatban tudom elmondani, érzelemkifejezés közben nem törekszem ökonómiára, rabolom mások idejét, a szavakkal látványosan dobálózom, az önkifejezésben önkényes, önző, követelőző vagyok: valamit el akarok mondani, ez nem a céllövölde.

2010\02\12

EMBERRÉ VÁLOK

 

 

Megkeményítettem a szívemet: nem hazudhatok többet a társadalom szemébe idegen pénzen vett diákigazolvány érvényesítő matricákkal -áprilistól jön a felnőttbérlet.  Már  elsőáldoztam az Apehnél és  bérmálkoztam az Egészségpénztárnál, a felnőttbérlet mégis új létminőséget jelent majd, nem  mást, mint hogy nagykorúságom minden hatóságok szemében visszavonhatatlan, emberré lettem és feltartóztathatatlanul robogok egy kártyahívő társadalom belsejébe. 

süti beállítások módosítása