2010\11\21

 

 

 

 

 

Csajozás. Szóval most ez megy. Annyira sokan vagyunk, hogy egymásra bukkanunk.

 

 

2010\11\20

A KOZMIKUS MAGÁNY

 

 

 

Egyedül volt, egyesebb egyedül, mint bárki ebben a magányosan atomizált családban. Nem volt testvére. Már az anyjának sem volt testvére, az apja testvére pedig meghalt.

De az anyja anyjának és apjának legalább voltak testvérei, ezért az anyjának legalább unokatestvérei voltak. Az apjának is voltak unokatestvérei.

És egyetlen unokatestvérének, aki az apja halott testvérének a fia - neki is van számos unokatestvére - nem csak ő. Hiszen az unokatestvére anyjának két testvére is van.

Ő tehát az egyetlen, akinek semmilyen testvére és testvér szintű kapcsolata nincs. Árva egy kiterjedés nélküli, szerető családban.

 


 

2010\11\19

A POFÁTLANSÁG ÚJRA TAROL

 

 

 

 

"Partnerkapcsolata rég volt ennyire erős és szeretetteljes. Jólesik időnként kedvese szemébe nézni [jó, de meliyknek?] és csak összemosolyogni, érezni az összetartozást [melyikkel]."

 


2010\11\17

A FEKETE, SÖTÉT, FEKETE CSÚSZDA

 

 

 

 

Egy hosszú, fedett, belül vaksötét, sötét, fekete csúszda megépítése. Ezen a csúszdán le lehet csúszni és csúszás közben át lehet élni a fekete, fekete, sötét belüli csúszást.

 

 

 

 

 


2010\11\17

 

 

 

 

 

A siker feszessé teszi a vonásokat és ragyogást idéz elő.

 

 

 

2010\11\16

 

 

 

 

Őrületes, micsoda erőfeszítéseket tesz az emberiség arra, hogy úgy csináljon, mintha állandóan fejlesztene és megállíthatatlanul robogna előre. És a különböző szolgáltatásokkal nem mindig újabb igényrendszert építene fel és nem bonyolultabbá, hanem  átláthatóvá tenné az életet.


 

 

 

süti beállítások módosítása