2010\01\23

 

 

 

Rendben. Most már értem, miért nem vesznek komolyan a német partnerek.

Ha már hónapok óta Vortragot (előadásmód) írok Vertrag (szerződés) helyett.

 

 

 

 

2010\01\19

SPANYOL POR, HOLTAK ÉS ÉDESSÉG - VANITAS-SZUVENÍR MADRIDBÓL

 

 

Sz.-től halandóságunkra emlékeztető, spanyol katolikus desszertet kaptam: porból lettünk-porrá leszünk hamusüteményt. Az apró hamusütemény már érintésre porlik, meg se várja, amíg hozzáér a fog. Anyaga a nyelv számára felfoghatatlan, ízét pedig teljességgel elnyomja az állag fölötti folyamatos döbbenet.

 

 

2010\01\19

 

 

Az anyám összerántja a maradék családot; hogy nekem kedvezzen, mesterséges részeket is told hozzá. Körülüljük az asztalt a Tanács körúton, és amíg egy arctalan rokonunk a herendiről hántja le a csomagolópapírt, mi a herpeszvírusról beszélgetünk. Anyám meglepő készségességet mutat test témában, soha ilyen nyíltan nem hallottam vírusról beszélni. Azt mondja: ha olyan kicsi, amilyen nekünk itt most a szánk szegletében van, akkor az nem is herpesz, hanem horpasz.

?

Álmában tanul az ember.

 

 

2010\01\19

A NAGY SZILVESZTERLAJSTROM #18

 

2008-2009

A., gyógy-üzemmódban. Megyünk Mercédeszhez meg megyünk sulibuliba az Üllőire. A. diszkomfort érzése hullámokat vet. Valakik jönnek lentről. A Mercédesz olyan jól rúg ki idegent a házibulijából, ahogy én még embert nem láttam eltávolítani. A második helyen túl nagy a tömeg, fél kettőre hazaérünk, elsején tévét nézünk - azt az egész kicsi, nem embernek való méretűt -, másodikán szakítunk.

a nagy szilveszterlajstrom

süti beállítások módosítása