2010\04\10

 

 

 

Milyen kötelességszerű viszonyok azok, amik a falu főutcáján alakulnak? Csak az ötlettelenek éjszakáznak a Király utcában, a többiek vidám privát orgiákat rendeznek valahol máshol - egykor a Király utcában megismert partnereikkel.

2010\04\08

 

 

 

Persze ő is egy írói feladattal kezdte: van itt egy cselekményszál, ki kéne bontani.

 

 

2010\04\08

GLECCSER

 

 

Gleccser: az elmúlt hetek számolatlanul vátoztatták meg a kapcsolataimat. Az általános iskolai osztálytársból sors- és lakótárs, a véemgé menőjéből szűkölő kiskutya, a munkatársból Valmont, egy barátból festő-mázoló, egy barátból távolmaradó uralkodó, egy barátból oktató, egy barát barátnőjéből barátnő, mindenkiből ápolt és ápoló vált, énbelőlem nem tudom, mi, kívülről állítólag még felismerhető vagyok.

Tegnap este egy megbízhatóan aszexuális baráti kapcsolatot tettünk hidegre, egy túl jól sikerült alternatív terápiával.

2010\04\06

MINDENKI CSAK AZT AKARJA

 

 

Hetek óta tolják a könyveiket. Mindegyiknek van mit írnia. Fiúk, mindenféle ötletekkel. Barátaim, ismerőseim. Idegenek, akik halloták, hogy tudok olvasni. Hogy majd kijavítom illetve kitalálom. Megírom.

Jönnek!

Egy intellektuális hadsereg: gondolatokkal, lényekkel, képzetekkel, fordulatokkal, akarattal, díszlettel. Ez itt az intellektuális szexipar, és tőlem mindenki csak azt akarja. A testem nem kell senkinek?

 

 

2010\04\06

ÚJLOVAGKOR

 

 

Az érett producer dala

Mondd meg: mit együnk? Te mit szeretnél enni? Saláta? Tészta? Valami jó olasz vacsora! Mit veszel fel estére? Északon vagy délen forduljak be érted? Leemellek az emeletről!  Talán még annyi: már nem vagyok fiatal: előző este küldj rám egy esemest, egy memót, hogy ott legyek, légy szíves.

süti beállítások módosítása