2010\03\21

 

 

Egyetlen rés, amin kiszökhetne: egy megváltozott hang.

Régi rés lenne, de új hang.

2010\03\21

 

 

Csak azt tudtam, hogy át akarom nevezni a Népharag névre hallgató vincseszteremet, valami békés és pozitív nevet adva neki. A Friedhof jutott eszembe először: béke + udvar - mit is jelent együtt? Már emlékszem: temető.

Egyszerűen fasz kivan a nekrofíliától. Miért ne lehetne inkább: Fák, virágok, fény vagy Isten, haza, család? Őrületes ez a genetikus nekrofília, nem múlik, pedig tegnap egész nap világos nadrágban voltam.

 

 

 

 

2010\03\19

 

 

A heroinista-esztétika csúcsrajáratása. 45 kg, attraktív fekete karikák a szem alatt. Itt az ideje kipróbálnom a Kamionsofőrtől kapott férfi szemránckrémet.

2010\03\18

 

 

Benned is lakik egy démon, töröld meg az orrát és küldd el aludni.

 

 

2010\03\18

 

 

Agyamra megy ez a siránkozás.

 

Olyan emberi. Olyan unalmas.

 

 

2010\03\18

 

 

 

A matematikusszerelem vége búcsú a logikától, a zenészszerelemé búcsú a zenétől,  az ütvefúrószerelem vége búcsú az ütvefúrótól - ilyenkor egy világ szűnik meg. Az enyém búcsú a pedofíliától.

 

 

2010\03\15

BOMLÁS FIXÁCIÓ (ÉS NAPLÓ ÁTHIDALÁS)

 

 

 

Ez most egy hamisítási akció: ma augusztus 23-a van, 2010, de ezt a naplót visszafelé is lehet írni. Most megpróbálom felidézni, mit akartam ideírni márciusban, amit piszkozatként mentettem el, de mivel attól az állapottól szeretném távol tartani magam, véletlenül egy későbbi gondolatot fogok leírni.


Például, hogy Ágotával arról beszélgettünk (ez júniusban lehetett), hogy már az elején azt mérlegeljük, a kezdődő kapcsolat hogyan fog majd véget érni. Ez tökéletesen megfelel ennek a címnek: "Bomlás fixáció", ezt a gondolatot ide rendelem.

Pár évvel ezelőtt egy ilyen cím még sokkal inkább a nagymamám testére vonatkozott volna.

 

 

 

süti beállítások módosítása