2010\01\07

A NAGY SZILVESZTERLAJSTROM #18

 

2008-2009

A., gyógy-üzemmódban. Megyünk Mercédeszhez meg megyünk sulibuliba az Üllőire. A. diszkomfort érzése hullámokat vet. Valakik jönnek lentről. A Mercédesz olyan jól rúg ki idegent a házibulijából, ahogy én még embert nem láttam eltávolítani. A második helyen túl nagy a tömeg, fél kettőre haza érünk, elsején tévét nézünk - azt az egész kicsi, nem embernek való méretűt -, másodikán szakítunk.

 

2010\01\07

A NAGY SZILVESZTERLAJSTROM #16

 

2006-2007

27-ike vígasztalan, 28-án rosszul vagyok, 29-én poraiból feléledő griffmadárként születek újjá és gyönyörű ívet repülök be a Girls & Mathematics egén. Röptemben találkozom Philippel. Most aztán már tényleg tele van a város szerelemmel, és bezúdul a világ a városba, Philip képében. A francia férfi az csodálatos, az nem is férfi. 30-ika - eufória. A 31-ike elhanyagolható - valami sötét lyukban töltöm, magyarokkal. Elsején reggel azt képzelem, talán a friss francia szeretőm becsúsztatott egy levelet a bejárati ajtó alatt, beleírta, hogy édes kis szeretőm, mikor omolhatok a karjaidba. Azután, hogy  matek versenyt nyertem harmadikban, időszerű, hogy életem második legvalószínűtlenebb eseménye is bekövetkezen: a levél ugyanis valóban ott hever az ajtó előtt.

Csak egy apró részletet hadd idézzek belőle: 'I come to you, I hurry, I just eat something fat before.' Hetekig gondolkozom: tényleg az lenne a szerelmes üzenet, hogy jövök, jövök, de előtte eszem még zsírt? Anélkül csak fél ember vagyok?

Ja. Something fast. Így már más.

 

a nagy szilveszterlajstrom

2010\01\07

A NAGY SZILVESZTERLAJSTROM #15

 

2005-2006

Az élet második legalja, gondolnám, de van egy különleges belső tartásom, most szereztem. 38 fokos lázzal az ágyban töltöm a szilvesztert, megfelelő alkalom az élettel, a családba beköszöntött rákkal és az elveszett szerelmekkel való elszámolásra. Felidézem a tavaly szilvesztert: biztos idén is tele van a város szerelemmel. Egyedül vagyok, pornót nézek, két nő, ez tényleg nagyon erotikus, ismét új dimenziók nyílnak meg előttem. 

 

a nagy szilveszterlajstrom

2010\01\05

A NAGY SZILVESZTERLAJSTROM #14

 

2004-2005

Tele van a város szerelemmel. Karácsonyra új rokonokat kapok ajándékba, szép lányokat, illetve a művészbaszó & baszóművész családi legendáját. Meg egy francia párt vendégségbe. Ezek eddig mind konvergálnak. Rájövök, hogy tudok angolul, kijövök az ólamból.

Ahogy elhatározom, hogy kilábalok a fantázia végtelen birodalmából, és remegő kezem kinyújtom a realitás reális lehetőségekben gazdag világa felé, váratlan fordulat részese leszek: egyszer csak kitárul egy új univerzum, hatalmasra nő, és csodával határos módon éppen azok az emberek közlekednek benne, akik számomra a legvonzóbbak.

A szilveszteri buli 9-kor kezdődik a német házigazdánál, azt hiszem, csókolózom vele, minden különösebb hátsó szándék nélkül. Pszicholingvisztika vizsga lesz 6-án, erre készülök ezekben a napokban. rr.) ragaszkodik hozzá, hogy találkozzunk. Nem értem, mitől váltam érdekessé. A legszebb napok következnek. I constatntly prove my English and my welfare.

 

 

a nagy szilveszterlajstrom

süti beállítások módosítása