2009\08\02

 

 

De hova tűntek a ’90-es évek rave-csillagai? Aerobic edző lett mind?

 

2009\08\02

"Nem lakom Szombathelyen csak nemfogadta el Európát, sem Ausztriát. Nem tudom miért. Ausztriai Burgenlandban élek már 27 éve. 5 éve özvegyen. Egy megbizható, komoly partnert keresnék. Korban hozzám illőt, vagy pár évvel fiatalabbat,mivel én is fiatalos vagyok. Nehéz a magányos élet.

Kedvenceim:
- Kedvenc könyvem: Wass Albert minden könyve
- Kedvenc ételem: töltött káposzta
- Kedvenc filmem: Elfújta a szél.
- Kedvenc zeném: slágerek,népdalok,magyar nóták

- Kedvenc hobbim: kötés-horgolás
- Kedvenc színészem: Richard Gere
- Kedvenc évszakom: nyár."

 

 

2009\08\02

 

Jézus Krisztus és Russian Disco - hagyományos és modern fényforrások.

2009\08\01

A bolgár többségű Kelet-Rodopéban a pomákok és a keresztény cigányok jelentős számban vallják magukat bolgárnak, ugyanakkor a muzulmán többségű Nyugat­ Rodopéban a pomákok és a cigányok teljes mértékben töröknek vallják magukat. Azonban azt sem szabad elfelejteni, hogy a falusi emberek körében a bolgárok számára a pomákok törökök, a törökök körében a pomákok félig bolgárok ... és a cigány mindenki számára cigány marad, függetlenül attól, hogy minek vallotta magát.

 

2009\07\31

MAURICE RAVEL

A német offenzíva felébresztette benne a hazafiságot, mindenáron a francia hadsereg tagja akart lenni. Az egészségügyi vizsgálatokon eleinte folyton megbukott nem megfelelő fizikai állapota és kis testmagassága miatt. Miután mégis bekerült, repülőgép-pilóta szeretett volna lenni, de végül teherautó-sofőrnek osztották be. A zene mellett egzotikus kertjének művelésével és macskák tenyésztésével foglakozott.

 

 

süti beállítások módosítása