2009\06\21

Ich kann einfach nicht mit einer Frau schlafen, die keinen Humor hat, sagt Horst Schokas, der Bauingenieur.

2009\06\20

TORKOS MUNKAERŐ

 

Zöldborsólevest kanalazok, nem tiszta a lelkiismeretem. Nem merek visszamenni az emeletre, ott vár a megbízóm. Van ez az autista kanalazás - valami dereng, de nem veszek tudomást a feladataimról. mint kiderült, forgatni jöttünk, és nem tudok elszámolni vele, miért nincs készülék. Teljességgel felelőtlen vagyok. Mindig az evés az első gondolatom. Kazettáért még elszaladhatok. De hogy kanalazok - megvédhetetlen. Életfunkcióimra nem tudok olyan magyarázatot adni, amit a munkafelügyelőség elfogadna.

2009\06\20

ROHANÓ BETEGEK A FÖLD ALATT

 

  

Fantasztikusan felszerelt metrókocsi érkezett értünk, belsejében fogorvosi rendelő volt kialakítva, nem Colgate Total-gyerekek, hanem utazó felnőttek számára, akik tudnak élni a szolgáltatásokkal. Ági ebbe a kocsiba szállt be, éppen fájt a foga, mi csak azon tanakodtunk, van-e időnk beszállni vele. Azt javasoltam, maradjunk le, majd később találkozunk. Az állam, amelyiknek van kapacitása fogorvosi metrókocsit kialakítani, rohanó betegek számára, csak biztonságos lehet.

2009\06\15

AMIKOR MÁSOK HALLGATJÁK A ZENÉT

 

Mint amikor 5 éves voltam, és Papa feltett egy késői Beethowent.  Persze, hogy késői, mindjárt éjfél, a gyerek ilyenkor aludni akarna. Hát miért kell nekem mások háborgó lelkével aludni akarni?

Itt érdemes megjegyezni, hogy eltűnt a személyiségem harsányabbik fele.

süti beállítások módosítása