2009\05\13

A KÖRNYEZŐ SZÖGESDRÓT SEMMI AHHOZ KÉPEST, AMIT A SZÁMBAN FEDEZTEM FEL

 

A feladatom az volt, hogy a szögesdótkomplexumon átjussak. Senki sem mondta, hogy sértetlenül át fogok jutni, sem azt, hogy sértetlenül kell átjutnom. Okos munkával átkerültem a másik oldalra. De az okos munka mást is tartogatott a számomra. A számból szögesdrótkölteményeket vájtam ki. A drótdarabok egymásba csimpaszkodtak. Ez is inkább fizikai szükségszerűség volt, illetve logikai kapcsolat, semmint hogy érzelmileg kötődtek volna egymáshoz a fémdarabok. Úgy bányásztam ki az összefüggést, mintha ez az idegen anyag lenne az anyanyelvem - úgy kellett viselkednem. Miközben a számból húzom ki az ellenségem. Tudom, hogy nem lesz könnyű megbirkózni a hideg értelemmel.

 

2009\05\12

ÁNTSZ KREUZBERG

Egyébként minden rendben, a szemetesünk folyékony, tegnap olyat főztem, hogy bármelyik patkány megnyalná utána mind a tíz ujját, de semmi baj nincsen, minden más a homeosztázis szolgálatában áll.

2009\05\12

ANTJE

Antje, az egészség apró, fehér papnője. Sokszor gondolok rá - amikor kétségbeesetten ismerteti legújabb filmtervét, és gyűrött gyomorral tájékoztat a cselekmény egy készülődő fordulatról -, hogy talán mégis jobban tenné, ha néha fogyasztana húst is, az csillapítja a hisztériát. Egy jó báránycomb megnyugtatná avokádóval és ásványvízzel sanyargatott apró, fehér testét, és a lelkét is helyrebillentené a balul sikerült jógagyakorlatok után.

 

 

süti beállítások módosítása