2008\10\11

 

 

A résztvevők körben ülnek, és a következő módon mutatkoznak be: „A nevem Mónika. Ha állat lehetnék, rigó szeretnék lenni.” A következő résztvevő először bemutatja Mónikát, a rigót, majd ő következik. A játék addig tart, amíg mindannyian be nem mutatkoztak.

 

 

2008\10\11

 

 

Kezdődnek a kis téli nyavalyák, meg a nagy téli szerelem: Weöres Sándorral fekszem, vele kelem.

 

 

 

2008\10\10


Minden gyerek nyit egy füzetet, amelybe folyamatosan beragasztja, beírja, berajzolja azt, ami számára különösen fontos. Időszakonként megmutatja ezt a társainak.

Bevált témák:

  • legkedvesebb játékom
  • legkedvesebb könyvem
  • legkedvesebb mesém
  • legkedvesebb virágom
  • hogyan vigyázok a környezetem tisztaságára.

2008\10\10

KEDVES TÁRGYAIM

 

Mindenki körbeül, hogy megmutathassa a tárgyait. A szégyenlősséget énekkel ajánlott feloldani. Az ének keretbe foglalja a titkokat, és szimbolikusan védi az intimitást.  „Elvesztettem zsebkendőmet..”, „Anyám, Édesanyám…”.

 

2008\10\10

 

Érdekes, hogy amitől a legjobban fél, nem zavar, de a karvalylábak, karmokkal, kapaszkodó izmokkal - Uram, ki teremtette őket?

 

 

2008\10\09

MÉRSÉKELT VÉR

 

Különös, ahogy Isten féltett gyermeke, ha nem az édesanyjához ír  levelet, hanem mondjuk a lábára esik egy szalvéta, ész nélkül káromkodni kezd. Kicsi rózsaszirmom, sínek közé induló költő.

 

 

 

2008\10\07

 

 

 

 

 

 

DER    ZUFALLSGENERATOR    GENERIERT    MIR    EINEN    ZUFALL.

 

 

 

 

 

 

GÉNEK

PÁRVÁLASZTÁS

KEDDI EBÉD

 

2008\10\07

 

 

A. meg van fázva, napjaimat a fertőzéstől való tartózkodás tölti ki. Teljes mértékben összeegyeztethetetlen a szerelemmel.

 

2008\10\07

 

A rendező szexuálisan sugárzó társulatot válogatott, el fogom veszteni a véletlenül kialakult hatalmamat. Ha  elöröklöm A.-tól a távoli jövőhöz fűződő sajátos viszonyát, a lefoglalási kényszert, aggódhatok. Januárban Kamilla, azután Hermina, februárra férfi játszótársaival is különleges viszonyt fog kialakítani. Vajon én akkoriban mit fogok csinálni? Még decemberben menjünk el karalábét hámozni gyorsan, legyen mire emlékezni márciusban.


 

2008\10\06

 

 

Alapvetően mégiscsak kényelmi pozíció kreténnek lenni: innen bízvást bármit megtehetek.

 

 

2008\10\06

Lassan érő típus lévén, későn alakítottam ki szexuális szokásaimat, de csak, hogy perverzióm annál teljesebb pompájában ragyogjon szexuális életünk egén.

2008\10\06

SÍNEK KÖZÉ INDULÓ KÖLTŐ

 

 

Különös, ahogy Isten féltett gyermeke, ez a gyönge lény, ha a lábára esik egy szalvéta, egyszer csak elkezd ész nélkül káromkodni. Beteg rózsaszirom, sínek közé induló költő.

 

 

süti beállítások módosítása