2008\09\14

2

 

Megszerettem mind a kettőt. Az egyik exhibicionista, a másik láthatatlan, ezúttal tényleg kettő van. Nem hagy aludni egyik se, egy hete, csak vágyakozom és fegyelmezek. Bár nincs idő a fejenkénti kételyekre, az éjszakám 2x2, bordák közé préselődő aggodalom.

 

2008\09\13

 

Alkohol vásárlásakor meg kell mutatnia a személyijét. Á, hetvenkilences, elég jól tartja magát, fiacskám. Hogy megtéveszti a jó szándékú kereskedőt! Nem is fiú.

 

2008\09\13

 

Annak is megvannak a hátrányai, ha valakit csak feministák nevelnek.  

2008\09\11

KUBRICK-I AJÁNDÉK INTELLIGENS GÉPEKTŐL

 

Már rég meg akartam említeni azt a  hangtalanul közeledő, fényes hátú bárszekrényt, amely felemelkedett az ablakomig, és egy emelőkar segítségével benyújtott a szobámba egy Bacardi kólát. Más keverést is felajánlott, hideg üvegek tömege sorakozott a polcain. Fenyegető profizmus, diszkrét megközelítése az ablakomnak. Nagyvonalú volt és embertelen, álmomban nő vagyok, aki megölel egy gépet.

 

2008\09\10

HADTEST

 

 

Hadtest vonul át élével a konyhán, az égetett sziéna kövezeten,  fejtorok és potrohok, fekete hátak, fordulatot vesznek, felkészültek, fényesek, többen vannak nálunk.

 

2008\09\09

 

Van egy csajom. Zene megy alatta, nincs különbség közte és a zene között.  Mert alig van helye a térben, csak aura, könnyen hanggá, levegővé alakul.

 

 

süti beállítások módosítása