2007\10\13

 

A negyvenöt perces órát gimnáziumban huszonöt-plusz-húszra osztottam.

2007\10\13

 

Azt álmodtam, hogy L. L. Junior rekvirálta a lakásunkat. Kétségbeestem, mert ez minden, amink van, és nem értettem, hogy jön ahhoz, hogy éjszaka kiverjen az ágyból. Édesanyám közbeszólt, hogy itt csak egy családi konfliktusról van szó, az övékről, amit valamiért - ki tudja, miért - kihelyeztek a mi lakásunkba.

 

2007\10\10

Falucasting, ízléssel

 

Az állatorvostól kaptam meg a dégi dalkör és  szavalókórus elérhetőségét, nem, kezét csókolom, Melinda, engem valóban semmi nem hagy hidegen. És Gergő értünk jött, felszedett a sárbogárdi vasútállomáson és nyitott tetejű Cabriojával elrepített Dégre. Szerencsére éppen nálam volt a napszemüvegem, a másik kezemben kapanyél. Gergő sem felejtette otthon a kellékeit, csípőmozgása megtévesztette a falu lakóit, csak a plébánost nem tudta átverni. Parasztvakítás.

2007\10\10

 

A MACSKA megpiszkálja az orra előtt talált pamutgombolyagot.

 

MACSKA PROVOCATEUR: Hé.

GOMBOLYAG: Imádlak.

MACSKA: Bár túlzásnak hat, akkora lendületet adott, hogy elkezdtem dolgozni, és már majdnem be is fejeztem a hónapok óta parlagon heverő pulóvert.

CINIKUS PAMUT: Akkor ez... szerelem?

SÓHAJTÓ MACSKA: Isten tudja, de mindenképp pozitív érzelem.


2007\10\08

 

De Chris (18) a világ másik felén van, Philippe (21) Európából pedig már nem emlékszik rám. Szegény magyarok (25).

 

2007\10\08

 

Fehér hálóingben, kiebrudalva a szobából kószálok. Nem jól teljesítettem a saját ágyamban, a perzsának megvan rólam a véleménye.

 

süti beállítások módosítása