2007\09\06

 
Vannak, akiket életükben nem kell, hogy orvosok tárjanak fel, akik lappanganak, soha nem kerül elő belőlük a méreg, nem lepleződik le a diszfunkció.
 
 

2007\09\05

TESTPOLITIKA

 

A dress code politika (tehát pornó), szemben a mellek és az ízlés szabad mozgásával, a művészettel. Meztelen szabadcsapatokkal közlekedem, ám szemérmesek vagyunk: nem politizálunk.

 

 

2007\09\05

MODEGESCHAFT




Fába ágyazott cukorkabolt, cipőt akarok próbálni. Ez szoknya, nem cipő. Máshogy kell felvenni. A cukorkaboltból átjárásom van egy másik cukorkaboltba vagy a cukorkabolt egy másik szakaszába.

2007\09\03

VERSENYMŰALKOTÁS

 
Elkápráztatott a munkájával, pedig a munkája csak előtanulmány volt a leverésemhez.
 
 
Van-e jövőm - kérdezem ilyen különlegesség láttán.
 
 
Felém néző, méteres kartonlapon M. előtanulmánya a későbbi munkához. Illusztráció, ami önmagában műalkotás. Egy hangszert vagy árbocot létrehozó kollázs, kétoldalt fémlapok a kartonba aplikálva. Vannak húrjai, helyenként kék háttér a húrok sávjai mögött. Az előtanulmány méteres kartonja fehér kavicsokra fektetve. Alkotója elenyészik, arra is van gondja, hogy jelenlétével ne terhelje a közönséget. A kartonlap önmagáért beszél. Az alkotó váratlan tökéletessége titokban elkeserít: én soha senkit nem tudnék meglepni egy ilyen lanttal (hárfával, violinkulccsal, árboccal).
A tárgy értelmezhetetlen, de működik. Ezt a felismerhetetlen tárgyat keressük az egyetemen, illetve odakinn a réten, az utcán, és külföldi országokban.
 

süti beállítások módosítása