2007\06\03

 

Jan Grzebski 1988-ban, egy baleset következtében került öntudatlan állapotba. Orvosai csak 2-3 évet jósoltak neki.

A most 65 éves vasutas életét felesége gondoskodása mentette meg. Egy csapat tapasztalt ápolóval felérő szakértelemmel ápolta a férjét, és hogy a felfekvéseket megelőzze, minden órában változtatta a beteg testhelyzetét.

"Amikor kómába estem, a boltokban csak teát és ecetet lehetett kapni, a húst jegyre adták és a benzinkutaknál hatalmas sorok kígyóztak. Most pedig azt látom, hogy az emberek mobiltelefonnal járnak-kelnek az utcán, a boltokban pedig annyi az áru, hogy szinte beleszédülök" – álmélkodott Grzebski. Az eltelt idő alatt mind a négy gyermeke megházasodott és született 11 unokája.
 

 

2007\06\02

 
A nevem szakadatlan ismétlése egy éjszakán át, egészen reggelig, szappanszagú verbális perverzió. Prrrrr - ez hangutánzó szó, különleges szexuális szokás. Csak keveset láttat magából a szoba másik végében alvó, de mindegyik ugyanúgy zörejezik, matat, neszez. A szobában alható emberek ritmusa vonzó, hangja hasonlóságot mutat. Alkatuk egy, mindegyik elringatható vagy táncba vihető.
 
 

2007\06\02

 

- Julcsi, ez a Peti egy áldott jó ember, kedves és szerény.

- Megérdemeljük.

 

2007\05\28

 
Azt mondja az örmény zsidó, akinek csillagok vannak a karjára tetoválva: Most le kell tennem a telefont, madárka szállt a vállamra.
 

süti beállítások módosítása