2007\05\10

magyar virtus

 
Az ezüst merőkanalat beadtuk a zálogházba, hogy M. születésnapján elmehessünk vacsorázni. Komoly terveimet nem sikerült kivitelezni: egy kisebb, fonnyadt csokor gyöngyvirágot adtam. A csap továbbra is folyik, ahogy egy éve. A mosogató alatt kis patakokban csordogál a szennylé, délre beteríti a konyhát. A bojler már rég nem működik. A szennylé belefolyik az áramforrásokba és kicsapja a biztosítékot. A fürdőszobában mosogatunk. Ma kitörtem egy ablaküveget. Rombolni akarok. Levertem a rádiót. Bevettem egy gyógyszert. Drága volt, rossz volt. Apám iszik, de sajnos nem veri anyámat - akkor bekerülhetnénk a nane prospektusába. És kit hatnak meg az eladott családi ezüstök? A nagypolgárság zúzódásai. Egy hisztérikus, bécsi dédanya emléke. Az F. J. monogrammok a késben. Az omló vakolat, a megfeketült aranypor. A kis baronesz emésztési problémái.
 

2007\05\09

ismeretlen terület

 

Hiányolom a képeket, mert képei neki lehetnek. Nekem szavam nincs a semmi fölötti csodálkozásra, nárcizmusa tiszteletére, a szándékra, hogy bizonytalanság maradjon fenn. Közös energia tizedeli a saját eszközöket.

A szándékom mindeddig folyékony, más szándékával kísérleti torkolatot képez. A bizonyosság fennakadt, holt.


2007\05\09

 

Itt az újsemmi, keserves vége lesz. Egy-két szerv tiltakozik bennem az élet ellen, és visszavonulásra sürget. De van egy tempója ennek az életnek, gyakran mindent elfelejtek.

süti beállítások módosítása