2007\03\30

 

"Kilenc új ebédlőasztal, tizenkét szék. Egy új szakács, egy új takarító. Aki nálam jobb, megdöglik."

2007\03\30

 
A lepkegyűjtő kérésére készséggel pincébe repülök, levetkőzöm, gombostűre megyek, és végleg elhelyezkedem az albumban.
 

2007\03\29

 
Kétszázzal megyünk a lejtőn, fölfelé. A lejtő nem más, mint egy fal. Kilencven fokos szöget zár be a földdel, a földre már nem emlékszünk, hol van. Konstruktív álom: megismerjük a sebességet, és mindenben, ami kezdetben akadálynak tűnik, jutalom és segítség jelentkezik.

 

2007\03\29

Harmónia az erdő közepén - boldogság és fájdalom


Más típusú utazás vár: Kali házába akarok menni az erdőn át. A házhoz ösvény vezet, dús aljnövényzet. Éjszaka vagy esőben. Ez a ház nem menyugtató. Bár hivogató, nem elutasító. Nincsen benne senki. Semmi, csak egy szőnyegporoló. Elnyeli a szavakat, és köddé oszlatja a metaforákat. Ez a ház a legbölcsebb ház. Mindentudása nem kitárulkozó - nem engedi például, hogy odataláljak. Létezéséről tudok, a képét rendszeresen látom, eddig egyszer voltam ott. Ez a ház a múlt. 
 
Kali házába akarok menni az erdőn át. A házhoz ösvény vezet, dús aljnövényzet. Éjszaka vagy esőben. Ez a ház nem menyugtató. Bár hivogató, nem elutasító. Nincsen benne senki. Semmi, csak egy szőnyegporoló. Elnyeli a szavakat, és köddé oszlatja a metaforákat. Ez a ház a legbölcsebb ház. Mindentudása nem kitárulkozó - nem engedi például, hogy odataláljak. Létezéséről tudok, a képét rendszeresen látom, eddig egyszer voltam ott. Más számára látogathatatlan.

süti beállítások módosítása