2006\10\22

HÁLA TEXTNEK, ISMÉT VAN KOMMENTBOX! VISZONT SE KÉP, SE BETŰMÉRET (NEM MIATTA). NEM TUDOM LINKELNI ŐT, NEM TUDOK SORKÖZT, NEM TUDOK KÜLÖN SORT, NEM TUDOK SEMMIT SE. EGYIK HELYEN BEFOLTOZZUK, MÁSIKON KILYUKAD.

2006\10\22

A templom előtt felszedték a burkolatot. Már nem énekelek templomban, a lelkem is kicsit mocskosabb.

2006\10\22

Az óriáskerék tetejéről visítok, hogy Mamika, légy szíves, szedjetek le. Mamika lenn áll a babos szoknyájában, megállíja az óriáskereket, és kárpótol minden elveszett büszkeségért.

2006\10\22

Ilyenkor, a téli szezon beálltával, végig kell menni, és a fűtőtesteket kivéreztetni. Mindegyiken megnyitni egy csapot, alájuk tartani az edényt, abba ömlik a vér, és akkor, onnantól zavartalanul áramlik majd a csövekben, egész télen.

2006\10\20

Színes virágokat kell indáztatni, oltani, szaporítani (Radák Eszter: Kirándulás), a szaturációt felcsavarni, vagy megszűntetni csendben és tisztességesen (Czimra: Gyógyvíz).

2006\10\16

Ebben a szobában szeretők vannak, a winchester látványa meghatja őket. Winchester grófnője, gyászszemű J. Szerelemkoldus - nézzél magadra. Erre belecsapnak a tenyerembe, kis zizegős papírból kibontják az ellenszerem. A felvilágosító óra folytatását várom, nem tudom, hogy jár-e nekem.

2006\10\16

remény piskótatáj

Mindenhol mákszemek a képen (tükörkaparások), nem látok tisztán. A képre szép foltok kerültek, mögöttük sárga-fehér homály, piskótatészta-táj. Ez lenne, amit akarok? (Tojásfehérje szín, tojássárgája sáv). Vagy ez az igazság? Túl krémes, hogy igaz legyen, ezért a mákszemek, hogy feldörzsöljék a színemet, hogy lekarcolják, amit látok, holnap fekete karcot találok.

2006\10\16

jóhír

Félálomban hallom Dávidtól, hogy lesz egy egész házam Berlinben, de kár, hogy csak félálomban, nem lehet a maga értékén, mert az értékén Danika fekszik meztelenül. Nem ő rá a legalkalmasabb, de egy egész ház illet meg Berlinben, hallom, Danika adj még egyet, mielőtt elmész. Távoli, de jó nekem. Mi vagyok neked, kérdezem. Átkozott festettajtó, átkozott én, Danika hovamész, hovamész.

2006\10\16

 

édes kis diszlexiás, ....

                               

 

 

süti beállítások módosítása