2006\01\29

Úgy tűnik, semmit sem csinálok. Rájöttem. Azt hittem, aludtam, de tudom már, a tétlenségben mit tettem: derűvel tölt el a tudat, hogy - félálmomban szétszórtam bár - álmomban összeszedtem.

 

(összeszedni segítettem)

2006\01\29

A levegővétel szakmai jellegű, sikert sikertelenségre halmoz. A lányok sorban állnak a házam előtt, levegőt akarnak venni. A nézés sikere bizonytalan, de élmény a sötét székek között. Lelépni erről a vörös szőnyegről nem lehet. Most nem lehet, mert sorban állok, levegőt akarok venni, meghajolok a tetszés háza előtt és velük akarok menni, kézen fogom a bizalmukat. 

2006\01\27

Négy tizenhat éves lány sír a kádban. Nem hiszem, hogy a fiatalságukat siratják. Nem tudok felzárkózni a rettenetes gyerekekhez. Ezek a játékok nem nekem vannak kitalálva. "Itt egykor tréfás dolgok/játékok voltak." Nem nekem voltak kitalálva. Veletek nem lehet versenyezni, vidéki tanítónő vagyok hozzátok képest.

Igaz, mire egynémely felnő, meglehet, ő lesz vidéki tanítónő.

2006\01\26

Az edzőm engedélyezte a taxit, de csak az Astoriától a Ferenciek teréig.

2006\01\25

 

Kú-tya, kú-tya (szó-dó, szó-dó) - ne tessék rám így nézni, nem az én gyerekem.

Na nem bánom: jöhet a díler.

2006\01\25

Sose látott kényelemmel viselem a magányom, nap mint nap az üres mozitermeket járom.

2006\01\25

Egyedül ültem a vetítőteremben. Befizettem, hogy a bábfilm megnézzen engem.

2006\01\23

Ezért kellett kifesteni! A sarokban tanultam a protokollt, akkor gyakorolom, amikor senki se látja. Mindenki a szövegre fókuszál. Ma mínusz nyolc fok volt,  egyedül jártam a sorok között.

süti beállítások módosítása