2006\04\23

nem is gondoltam, hogy ez egy ilyen csillag

csillag csillag csillag csillag

mára újra képes vagyok az "s" és "cs" hangzók viszonylag szabályos ejtésére

2006\04\23

a zoknim a talpam alá gyűrődött, a cipőfűzőm kúszik a földön. jégfényű tér volt télen, most tompa az éles hajnali kék. nem alszom, inkább felkerekedek, utcákon sétálok keresztül. valaki madarat etet, hollószárny suhan a fejem felett. kékfényű, nyugodt, hajnali véglet, végre lehet egyedül, elfelé menet. végre belesimulni egy kérdés helyett, egyenesen bármerre folyékony, kék menet.

2006\04\21

Ritkás az aljnövényzet. Csak egy-két zokni van elszórva, hiányzik ez, ha nem nézek oda? Mindjárt kiderül. A pehelysúlyú birkózót értetlen veszem körül. Tavaly azt találtam mondani, hogy minden nem papírvékony test csak tévedés, a természet ajándéka, de nem nekem. Némelyik papírvékony test is téves, annak bizonyul. Téves az enyém is, bármilyen. Az is az: vagyok a természet tévedése vagy a természet a tévedésem félreértése. Ez itt egy pehelysúlyú, buta játék, macskaperspektívából. Az egységért még teperni kell, most én csak ezt látom. Ezt: nem, amit látni kell, hanem a sarokban a port vagy a zoknit a szék alatt, csupa apróságokat.

apróságokat

2006\04\19

Miért végződik minden egy matracon? Mentsétek meg a fiúkat a közös munkától!

Női operatőrt, női világíosítót, női asszisztenst, női animátort! Női gyártást! Női producert! Tanárnőt! Színésznőt!

Női ápolót, pszichológusnőt! Kitartást. Rendszeres munkaidőt!

2006\04\17

megeszem, hogy ne akarjam többet megenni szétszedem, ne lépjek hátra a szétesésétől belegyalogolok, hogy tudjam, mi van ott. megbetegítem, hogy ne féltsem a betegségtől, soha nem kell többet óvatosnak lenni. vadul próbálom az időt, legyen mindig jelen

2006\04\17

Fiam, fiam, miért vagy ilyen gyáva? Hogy fogsz így megtanulni harmonikázni? Nincsen benned semmi kitartás.

süti beállítások módosítása