2005\09\10

Add tovább - page 23 játék

1. Ragadd meg a hozzád eső legközelebbi könyvet
2. Csapd fel a könyvet a 23. oldalon
3. Keresd ki az ötödik mondatot
4. Tedd közzé a szöveget az oldaladon ezekkel az instrukciókkal együtt.

"Ursula értékes öröksége, kockázatos és kétségbeesett lepárlási műveletek után, a hét bolygófémmel összeötvözve, hermetikus higannyal meg ciprusi vitriollal maratva, majd retekolaj híján disznózsírban újra megsütve, elszenesedett, töpörtyűvé zsugorodott, és nem lehetett az üst aljáról levakarni."

Száz év magány

2005\09\10

Ma már külön dobozt kell a mozgásnak vásárolni, ettől olyan természetes.

2005\09\09

Amikor lehúzza a vállam a péntek is, a szombat, nem akasztok rá még egy táskát, tele Beszélőkkel. A tapintat bársonyhercegnői lejtettek el mellettem, nagy, csukott szemekkel, szépen, kereken. Vigye el a könyvedet az indolenciafutár, kicsi baronesz.

Nem keréken gurulok, nem a fénnyel repülök. Neked a cipelés nem elég konkrét? Csak az általad kijelölt idősávban létezem. Nem elég konkrét, hogy egyébként is van mit, vécépapírt meg masnit, te azt akarod hallani, hogy egy orrszarvú állt meg előttem. Tessék, egy orrszarvú állt meg előttem az úton, s mert még mindig ott áll, nem jutok át hozzád, nem fogok cipelni neked, se sokat, se keveset.

2005\09\09

Édesanyám gyönge, vékony hétvégébe vezető ösvénye szőlővel kimagozva, hét fejjel kikövezve. Kétbanános éjszakába mélyen belevájva, tudással-nemtudással lett a lét övezve, levágom mind a hét fejét. Szőlőszemű sárkányunkkal hadakozni új, az enyém úgy megszoktam, a fürdőszobáig ha jutottam, eddig nekem volt csak kikövezve, szőlőmaggal felhintve a gyönge, vékony út.

2005\09\08

Kettőig fogja kérdezni, mi legyen a csirkéből, kettőkor aztán, a Corvin mozi felé, megcsinálom kézen járva, bukfencezve a csirkét. Kiül a homlokomra a veríték - szeretettől vezetett háztartásunkat csirkemozaikból, üres hűtőből és bevásárlókényszerből összerakjuk ma is. Elmulasztott feladatból, vodkába ölt jóságból, humorból meg vallomásból, leégetett csirkéből meg leértékelt fogpasztából.

 

 

 

Az eltűnt felvágott története

Ja, hogy hozott, csak megette.

2005\09\07

Én értem, hogy nem te járod át a változást a tudatban, a sajátod se győzöd, a szexuális forradalmad, hogy minden a feje tetejére állt a körúton, de végre jól. (Az én szexuális forradalmam, ami ahogy zajlott: teoretikusan, elektronikus úton, más szavakkal, ezt is elemeltük, máshol zajlott, most sokáig nem lesz fókuszban.)

2005\09\07

Vasárnap. Ki járja át a változást a tudatban? Földbe néző napraforgóföldek mellett utaztam. A legnagyobb agresszió, amit gyakorolok, hogy azt mondom itt és most: te hanyadik eszter, buta vagy sajnos. Ha okos lennél, sokat segíthetnél.

süti beállítások módosítása