2005\08\14

"Szeptember hatodikan megyunk haza, szar az egesz. Otthon majd borozunk. Ezt a keritest itt megtamadta a racoon."

2005\08\10

Milyen egyenes szot? Ha egy tiszta hang kell, szentem, ott a Magyar Forum, szolok, ha a nyomdokaikba leptem, addig kodolom a maganeletem, es ha tenyleg erdekel, szoban elmeselem.

2005\08\10

A homlokom objektiv, nem belulrol forro, kivulrol fogom a hideg kezemmel, a huszonot eves lazmerommel es az oreg kerdojelemmel. Es azt kell, hogy mondjam: lazon kivul es belul a stilusunk hatarozottan osszecsiszolodott, minden sajat eltorott, minden jo elromlott. Az oraszijam elszakadt, es lefordult az oram, vervoros lakkszij helyett onalloan csak hasonlitani lehet.

2005\08\09

A hullamcsatokat felve a polcra helyeztem, feltem, hogy a csatok beszelnek helyettem, sejtettem, hogy messzirol kiszurta mar oket, egyebkent is ki nem allhatja a noket.

2005\08\09

A mosogepben forgo ruhak vertol fognak csopogni, a mosogato csorompolo talak loves zuzodasban, hatalmas griff jon majd megallitani a ventillatort, nem lesz tobb tisztasag, nem lesz tobb rend, csak meszarlas, kegyetlen vasbumerangtol sikito ablak, es aztan csend.

2005\08\09

Miutan a barackkompotot megettuk, edesanyammal kezunket csendesen nepviseletbe toroltuk. Az etnomuzeumnak a szeme se rebbent, csak Sz. mondta konkretan: kristalyom sose talal kristalyra.

süti beállítások módosítása