2020\05\29

Úgy láttam, hogy közeledik valaki, de csak porszemek vannak a levegőben és úgy mozognak, mintha jönne valaki.

Meg kell tanulni értékelni a porszemeket is!

Egészen addig, amíg nem derül fény porallergiára.

2020\05\29

Volt két álmatlan éjszakám, részben egy nyest, részben a jövő miatt.

2020\05\26

Fárasztó folyamatosan megsértődve lenni, találnom kell most már egy okot arra, hogy őszintén ne legyek megsértődve. De kiterítve és feltrancsírozva se, szóval nem az altruizmus lesz az út.

Valahol megint a zenbuddhizmusban látom a megoldást, vagy az öngyilkosságban. Szemléletváltás is szóba jöhet, de váltson inkább szemléletet más.

Mélyen sértett ember vagyok, nem tudom, hogyan lehet kikúrálni, és hogy idén belefér-e a járvány mellett.

Mindennek a tetejébe gyereket is szeretnék, még ebben az életben - ennyi problémát hogy lehet megoldani egy emberöltőn belül?

Amíg elmerengek rajta, hogy mitől lettem ilyen, és létrehozok a merengéseimnek egy Instagram fiókot, a többiek háromszor elválnak, majd újraházasodnak, és a negyedik házasságukba érkezett kamaszgyerekeket nevelik nagy alázattal.

Én pedig nem értem, hova tűnt az a rengeteg idő, amit a többiek a pszichológiai fejlődésükre szántak. Tényleg nem tudom, nem nézek sok sorozatot, nem iszom alkoholt és nem sajnálom magam, fogalmam sincs, mi húzza az időmet. Milyen tevékenységről kellene lemondanom, hogy olyan öles léptekkel fejlődjek, mint ők? Vagy hogy legalább annyira élvezzem a toporgást?

süti beállítások módosítása