2019\04\29

Hetedikben valaki minden egyes szünetben felírta a táblára, hogy KÁOSZ*. Ki volt az? Szeretnék vele beszélni.

 

*egy idő után azt is, hogy "A", vagyis anarchia, aztán azt, hogy "A" = "K", aztán, hogy AZ ANARCHIA NEM KÁOSZ, de ez még nem az volt, ez egy mindentől független minőség volt, egy ideológiamentes, autonóm gondolat. 

2019\04\28

Még mindig nem jöttem rá, hogy kell használni a párnát.

2019\04\27

Mielőtt bárkivel bármibe bocsátkozom, muszáj elmondanom a demográfiai védőbeszédet.

2019\04\24

Demográfiai problémák miatt senkinek nem érdemes pszichológushoz menni.

2019\04\22

You have a useless notification.

[You have an unseen notification.]

2019\04\22

Sajátos fényviszonyok vannak a pályaudvarnál. Arra ébredtem, hogy egy óriási, világító, tüzes ablak nyílt a falon, és mögötte vár a hetedik szoba.

2019\04\21

"Mindenesetre azt a következtetést vonom le a dologból, hogy bizonyos körülmények között nagyon könnyen ki lehet múlni az árnyékvilágból - vagy akár életben is lehet maradni."

Houellebecq

2019\04\21

"Az emberek úgysem találkoznak gyakran újra egymással, még abban az esetben sem, ha lelkes hangulatban indult a kapcsolat. Néha megesik, hogy szenvedélyes beszélgetést folytatunk valakivel az élet nagy kérdéseiről; olykor még heves testi érintkezésre is sor kerül. Persze telefonszámot cserélünk, de általában ritkán hívjuk fel a másikat. És még ha fel is hívjuk, és találkozunk is vele, hamarosan csalódás és kiábrádulás veszi át a lelkesedés helyét. Higgyenek nekem: ismerem az életet: minden jó előre el van zárva az ember elől."

Houellebecq

2019\04\21

Géz

Egyébként is tele vagyok ellenérzésekkel Újlipótvárossal kapcsolatban, de hogy tud még egy ottani jógastúdióban is úgy kiválogatódni a populáció, hogy a vadonat új, festett falak között is az egy négyzetméterre eső, gézzel körbetekert fejű, magukban beszélők aránya ugyanolyan magas legyen, mint a Blaha Lujza téri aluljáróban?

városszociológia

süti beállítások módosítása