2018\08\31

Ma azt hallottam, hogy maximalista vagyok. Nem tudtam, hogy ezt hívják annak. Kizárólag így lehet elérni a minimumot. Hogy egy krétával írt klasszikust idézzek: "kibaszott kurva jónak kell lennie, különben kurva szar lesz". Ez a baj. Ellenkező esetben könnyű kézzel lemondok a maximumról, nekem sokszor a legkevésbé kurvaszar is elég.

2018\08\29

Hát ide nincs szükség néggyel több normális emberre, ellenben ott létkérdés! Az én kedvemért maradjatok otthon - a saját érdeketekben gyertek el! Kellemes morális dilemmát kívánok a következő évekre!

2018\08\28

Sokkal többet menetel itt az ember, és mégis sokkal kevesebb tápanyagra van szüksége. Legalábbis az előző posztot leszámítva nem jár az eszem állandóan az evés körül. Persze az elmúlt 2 hónapban sem járt már, lehet, hogy ennek nem a környezetváltozáshoz, hanem a reaktív depresszióhoz van köze. De vannak szép pillanataim, és ritkán, de rágni is jó!

2018\08\28

Volt itt egy török csicseriborsó szelet a városban, amire, ahogy rákaptam, eltűnt.

Dolgok.

2018\08\28

Este mindig lesz egy ötletem, ami  reggel nem bizonyul használhatónak.

Ugyanígy: este mindig elviselhetőbben érzem magam, ami reggel nem bizonyul valósnak.

2018\08\28

Zynismus, Ironie, Sarkasm

Katasztrófa!

A németek mindig szólnak, mielőtt, vagy miután vicceltek. Blokk és bűntudat a humor miatt? És ugyanezt fordítva is elvárják. War es Zynismus oder...? Sarkasm? Ja, es war Zynismus UND Sarkasm und Malignität und ich muss jetzt weg.

2018\08\27

Orr után (aki ráadásul még izraeli is) a mai napon Recska Mária jelentkezett be.

Modora alapján nem troll és nem is művész. Egy ember, aki egy életen át cipeli ezt a keresztet. (Nem kiskorú.) De miért? (Ha egyszer nem muszáj? Kegyeleti okok? Ártatlanság?) Provokáció kizárva. Hogyan tette túl magát a felső tagozatos éveken? Mi lehetett itt hatodikban?

Még rajtam is találtak fogást, pedig állítólag szép nevem van. Szó szerint benne van, hogy "szép" - és az ember még így sincs biztonságban.

 

namedropping

2018\08\25

LETAGLÓZÓ ÉS IDEGEN

Az Atonal nem tudom, hogy az individualizmus fiesztája vagy halála volt-e - nekem biztosan az utóbbi, de szép és lenyűgöző halál legalább.

Második felvonás.

2018\08\20

Ne felejtsd el bezárni az ajtót, különben a lakótársak behozzák a bajaikat a szobádba.

süti beállítások módosítása