2018\06\24

Egy halványlila hajú idős hölgy a következő megállóig nyújtott, alzheimeres fejcsóválással reagál a járdaszigeten elhaladó, élénk lilára festett hajú, kövér nőre. 

2018\06\23

Életemben nem gondoltam, hogy ilyen hátborzongató lehet a nyugdíjasok váratlan zaklatása.

Mármint, amikor ők zaklatnak engem.

2018\06\20

Ez a szívbemarkoló / megvilágító erejű cikkek napja. Mind az autoimmun betegségek, mind az alkoholista szülők gyermekei témakörben.

2018\06\19

Fájdalmasan low budget lehet ez a produkció: a hajléktalant játszó színészt megkérték, hogy otthonról hozzon magával jelmezt.

2018\06\15

Istenem, most már az Aranyélet helyett is aranyeret írok, nagy szerencse, hogy nem könyököltem rá a Send-re.

2018\06\15

Végül is ő csak nárcisztikus, engedd játszani!

Egy cikk arról, hogy  a nárcisztikusok nyugodt szívvel maradjanak nárcisztikusok - a többiek pedig kezeljék őket megfelelően, biztosítsanak számukra olyan feladatokat, amiket ilyen kondíciókkal is el tudnak végezni és sikerélményeket okoznak nekik. (?) Egész nyugodtan osszuk a társadalmat felelősségvállalókra és infantilisekre, ahol az előbbiek szolgálják az utóbbiakat, ha pedig nagyon elfáradtak, apró trükkökkel  és jutalomfalatokkal próbálhatnak belőlük együttműködést kisajtolni.

 

2018\06\15

Milyen aranyos világkép! :)

Nem kell fizetniük az utazásért szombattól július 15-ig a budapesti Gyermekvasúton azoknak az általános és középiskolás tanulóknak, akik a jegyváltáskor bemutatják eredeti kitűnő bizonyítványukat - közölte a MÁV Magyar Államvasutak Zrt.

2018\06\13

Tréning

Életemben a két legnagyobb kihívást jelentő dolog többek között a mozgó járművön nem rosszul levés - ide értve az állóhajókat, ahova előszeretettel járnak szórakozni emberek (istenem, micsoda acélos gyomrok!) -, a másik pedig a nyilvános szereplés. Szóval az állóhajón angol nyelven megrendezett pitch fórum egyenesen nekem van kitalálva. Ha véletlenül beválogatnának, 2 Xanax, 1 Daedalon és 2 hét szorongás vár rám, vagy marad a szabotázs.

Mondjuk ritka nagy szerencse, hogy nem elég jó a projektünk, így nem kell attól félnem, hogy a rémálmom - nyilvánosan hányni, ráadásul a szakma előtt - azon nyomban valóra válik.

süti beállítások módosítása