2018\10\26

Bárhogy is szeretnék pár napot átugrani ebből, ennek ki kell várni a végét.

2018\10\25

Pózok

Nemcsak öltözetek, de testtartások is kötődnek az izmusokhoz. A hipszterizmushoz is ez a dzsekiben guggolás.

2018\10\24

Közben A. egyik, július óta kifizetetlen statisztája zaklat, akit úgy menetettem el a telefonomba, hogy "Pénzt Kér". Ma reggel is ez az ember hívott fel először, úgy jelenik meg a kijelzőn, hogy "Kér Pénzt". Én hány ember telefonjában lehetek így elmentve? Ábriséban biztosan. 3 éve minden hónap első csütörtökén küldök neki egy üzenetet azzal kapcsolatban, hogy három éve tartozik. A hatékonyság megkérdőjelezhető, a rituálé jó. A behajtás a vallásom lett.

2018\10\17

A gazdagok rendszeresen mondják, hogy a pénz nem számít, nem azon múlik. És büszkék erre a patyolat tisztaságú gondolatra.

Hogyan lehetne ezt a percepciót egy kicsit érzékenyíteni? És hogy lehetett ilyen mély meggyőződést kialakítani az ismeretlennel szemben? Ki hagyta ezt?

2018\10\15

Olyan elválási történeteket hallok rendszeresen, amiktől megnyugszom, hogy teljesen egészséges vagyok, csak vékony.

2018\10\09

Szociológia

Ha egy anyuka a gyermek éjjeli asztmás rohamát meséli el gyermektelen nők társaságában, a hüledezés és részvétteli sipítozás mindig a színjáték tartományban fog maradni, összehasnlítva olyan helyzetekkel, amelyekben gyermekes nőkkel osztja meg ugyanezeket az élményeit.

2018\10\04

Endocare. Az endokrinológia, ahol death metál megy a váróban. Találhattak egy piaci rést.

2018\10\04

Most meg, amikor egy kövér, fehér macskám van, és az is csak kölcsönbe, elkezdtem azon fantáziálni, hogy kit hívnék meg az esküvőmre. Ott lenne a Sanyi, a Zsuzsi...

süti beállítások módosítása